mehmetali48
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 415
Anakart olarak b550 mi daha iyi yoksa x570 mi daha iyidir
Çoğu sitelerde b550 daha iyi yazmışlarda o yüzden kafama takıldı Asus TUF Gaming X570-PLUS AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart bu anakartı aldım forumdan bir arkadaşın önerisi ile
Bu anakartın soğutması ve VRM'leri epey sağlam. İyi bir anakart yani kuşkun olmasın. Bu anakart X570'in orta seviyelerindendir. Alt seviye değil yani. Anakartı ne kadar aldınız?Çoğu sitelerde b550 daha iyi yazmışlarda o yüzden kafama takıldı Asus TUF Gaming X570-PLUS AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart bu anakartı aldım forumdan bir arkadaşın önerisi ile
Bu anakartın soğutması ve VRM'leri epey sağlam. İyi bir anakart yani kuşkun olmasın. Bu anakart X570'in orta seviyelerindendir. Alt seviye değil yani. Anakartı ne kadar aldınız?
Evet arkadaş önerdi saolsun 1649 tl ye aldım sadeve internette b550 daha iyidir falan diyince diğer forumlarda o yüzden yazdım almışken iyisini alayım diye ama gerek yok gibi o zamanBen önermiştim onu.
Herhalde buradan https://www.hepsiburada.com/asus-tu...kpFis9vseg3OQzLOi4ekryeCru3czdNIaAgz1EALw_wcB almıştır.Ben o linki paylaşmıştım önerirken.
Çok iyi fiyata almışsınız. Gayet iyi bir anakart kendisi performans olarak kuşkunuz olmasın. Hayırlı olsun.Evet arkadaş önerdi saolsun 1649 tl ye aldım sadeve internette b550 daha iyidir falan diyince diğer forumlarda o yüzden yazdım almışken iyisini alayım diye ama gerek yok gibi o zaman
Çok iyi fiyata almışsınız. Gayet iyi bir anakart kendisi performans olarak kuşkunuz olmasın. Hayırlı olsun.
Hocam bana birde monitör konusunda yardımcı olurmusunuz 2 k monitör almak istiyorum oyun için bu monitör nasıl Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 2K 1ms 144Hz FreeSync 2 HDR600 Kavisli VA QLED Oyuncu MonitörBen önermiştim onu.
Herhalde buradan https://www.hepsiburada.com/asus-tu...kpFis9vseg3OQzLOi4ekryeCru3czdNIaAgz1EALw_wcB almıştır.Ben o linki paylaşmıştım önerirken.
Siz bunu SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör Outlet 1181647 demek istediniz sanırım.Hocam bana birde monitör konusunda yardımcı olurmusunuz 2 k monitör almak istiyorum oyun için bu monitör nasıl Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 2K 1ms 144Hz FreeSync 2 HDR600 Kavisli VA QLED Oyuncu Monitör
Monitör için bütçeniz ne kadar? Ekran kartınız ne?Hocam bana birde monitör konusunda yardımcı olurmusunuz 2 k monitör almak istiyorum oyun için bu monitör nasıl Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 2K 1ms 144Hz FreeSync 2 HDR600 Kavisli VA QLED Oyuncu Monitör
bütçe ?Siz bunu SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör Outlet 1181647 demek istediniz sanırım.Yani eğer oysa alınabilir ve güzel bir monitör.
Siz bunu SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör Outlet 1181647 demek istediniz sanırım.Yani eğer oysa alınabilir ve güzel bir monitör.
bütçe ?
3300 filan bütçem var ekran kartı alıcam daha ya 2080 super alıcam yada rtx 3070bütçe ?
Monitör için bütçeniz ne kadar? Ekran kartınız ne?
3300 filan bütçem var ekran kartı alıcam daha ya 2080 super alıcam yada rtx 3070Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 144Hz 1ms Monitör Siyah Fiyatı - Trendyol
Samsung Siyah Odyssey G5 27www.trendyol.com
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
O fiyata bunlar var. Bir de ürün outlet.
Odyssey baya iyi ürün fiyatına ben de öneririm.Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 144Hz 1ms Monitör Siyah Fiyatı - Trendyol
Samsung Siyah Odyssey G5 27www.trendyol.com
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung 27" çerçevesiz monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 27" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
O fiyata bunlar var. Bir de ürün outlet.
Odyssey mi daha iyidir hocam bumu bunun fiyatı 5 k ya kadar çımışta ondan dikkatimi çekti 3 k ya düşünce https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=HepsiburadaOdyssey baya iyi ürün fiyatına ben de öneririm.
Link açılmıyor hocam.Odyssey mi daha iyidir hocam bumu bunun fiyatı 5 k ya kadar çımışta ondan dikkatimi çekti 3 k ya düşünce https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Hepsiburada
Link açılmıyor hocam.
Bu ikisi arasında C27HG70 daha iyi. Odyssey'in G7 modeli epey iyi olandı. Eğer monitörü almak için aceleniz yoksa bu iki ürün için indirim de kovalayabilirsiniz. Özellikle LG 3700 TL civarına inerse kaçırmayın derim. Nano IPS kullanıyor çünkü.Comparison between: 27" Samsung C27HG70, 27" Samsung C27G55T
Comparison between: 27" Samsung C27HG70, 27" Samsung C27G55Twww.displayspecifications.com
İkisinin kıyaslaması bu hocam
Eğer iki veya üç tane pcie 4.0 m.2 ssd kullancaksan x570 al ama yok ben bir tane kullanacağım diyorsan b550 al hem chipset daha az ısınır hem daha kararlı olur.Anakart olarak b550 mi daha iyi yoksa x570 mi daha iyidir