Doğrudur. Eğer AMD B450 S2H gibi düşük seviye bir anakarta destek sağlayabilirse güzel işler başarabilir.Hepsi değil MSI, B450 gaming plus gibi orta/üst seviye denebilecek bi anakartında bile,desteği sağlamadı hala.
B450 S2H destekleyecek... Güldürme beni. Şu anda desteklemez. Belki daha sonra.Asus prime b450m-a ve gigabyte b450m destekliyor.
B450M H | Anakart | GIGABYTEDoğrudur. Eğer AMD B450 S2H gibi düşük seviye bir anakarta destek sağlayabilirse güzel işler başarabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450 S2H destekleyecek... Güldürme beni. Şu anda desteklemez. Belki daha sonra.
B450 H demedim. S2H dedim.B450M H | Anakart | GIGABYTE
Alın kendiniz bakın. Destekleyecek olarak görünüyor.
B450 H demedim. S2H dedim.
Attığın linkte net birşey yok.B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Yazdıklarına göre destekleyecektir.Attığın linkte net birşey yok.
Ama gelirse İntele göre uzun bir zaman sonra üstünlük sağlamış olur.5000 Serisi Cpular pek mantıklı gelmiyor b450 Anakartlarda
1.nesil ryzen çıktığında da intel' e göre üstünlük sağlamıştı.Ama gelirse İntele göre uzun bir zaman sonra üstünlük sağlamış olur.
Yani sayılır. Çekirdek olarak öne geçmişlerdi. Ama Oyun için hala gerideler.1.nesil ryzen çıktığında da intel' e göre üstünlük sağlamıştı.