Doğrudur. Eğer AMD B450 S2H gibi düşük seviye bir anakarta destek sağlayabilirse güzel işler başarabilir.Hepsi değil MSI, B450 gaming plus gibi orta/üst seviye denebilecek bi anakartında bile,desteği sağlamadı hala.
B450 S2H destekleyecek... Güldürme beni. Şu anda desteklemez. Belki daha sonra.Asus prime b450m-a ve gigabyte b450m destekliyor.
B450M H | Anakart | GIGABYTEDoğrudur. Eğer AMD B450 S2H gibi düşük seviye bir anakarta destek sağlayabilirse güzel işler başarabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
B450 S2H destekleyecek... Güldürme beni. Şu anda desteklemez. Belki daha sonra.
B450 H demedim. S2H dedim.B450M H | Anakart | GIGABYTE
Alın kendiniz bakın. Destekleyecek olarak görünüyor.
B450 H demedim. S2H dedim.
Attığın linkte net birşey yok.B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Yazdıklarına göre destekleyecektir.Attığın linkte net birşey yok.
Evet ,Son bios ile desteğİ verilmiş,ama MSI da bi hareket yok henüz.O kadarda çok MSI anakrt kullanan var ki.Yazdıklarına göre destekleyecektir.
Ama gelirse İntele göre uzun bir zaman sonra üstünlük sağlamış olur.5000 Serisi Cpular pek mantıklı gelmiyor b450 Anakartlarda
1.nesil ryzen çıktığında da intel' e göre üstünlük sağlamıştı.Ama gelirse İntele göre uzun bir zaman sonra üstünlük sağlamış olur.
Yani sayılır. Çekirdek olarak öne geçmişlerdi. Ama Oyun için hala gerideler.1.nesil ryzen çıktığında da intel' e göre üstünlük sağlamıştı.