- Konuyu başlatan
Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
ya galatasaraylı arkadaşlarım boşverin aziz başkanlığa devam etsin ...
aziz yıldırım 14 senedir başkan ve sadece 5 kere şampiyonluk görmüş 1 kere türkiye kupası avrupada da en fazla çeyrek finale çıkmış
şimdi bazıları diğer branşları katacak ama türkiyede futbol dışında hiç bir spor branşı aşırı derecede konuşulmaz futbolda başarılıysan devam edersin. başarısızsan kaybolursun. çoğu avrupa takımları basketbol v.b altyapı spor dallarını kapatıyor sen ne ile övünüyorsun..
tesis diye topuk yaylası yapmışsın senede 15-20 gün kullanıyorsun geriye kalan 345 gün boş yani boşa yatırım ....
stadı ben yaptım diyorsun sen yapmıyacanda ben mi yapacam inşaatçi olan sensin .. iki sponsor bul zaten kendi adamların var yaparsın eeee geriye ne kaldı...
şimdi boşverin arkadaşlar bu adam devam etsin nasıl olsa bize yarıyor... biz lukunkularla , inamotolarla şampiyon olurken onlar appiah ,kezman,tuncaylar hiç birşey yapamıyorlardı...
Aziz sizin oğlunuz mu beyler? Aziz diye hitap ediyorsunuz babanız yaşındaki adama. Hiç aile terbiyesi almadınız mı sizler? Babanıza annenize adıyla mı sesleniyosunuz? Başbakana Recep, Cumhurbaşkanına Abdullah mı diyosunuz?