Aziz Yıldırım yeniden başkan!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi sona erdi. Aziz Yıldırım açılan sandık sayısına göre yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi.

aziz_yildirim_6313.jpg

Hulusi Belgü ile yarışan Aziz Yıldırım, seçimi büyük bir oy farkıyla kazanarak 12. kez Fenerbahçe başkanı oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, yeni başkanını seçmek için Ülker Sports Arena'da bir araya geldi.

17 yıldır başkanlık makamında oturan Aziz Yıldırım ile eski yönetici Hulusi Belgü arasında geçen yarışı Yıldırım kazandı.

KAYNAK

[video=youtube;EauapX3THow]https://www.youtube.com/watch?v=EauapX3THow[/video]

AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER: Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, Ozan Balaban

YEDEK ÜYELER:
Hakan Dinçay, Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler ali koç gelicek denmişti benmi yanlış anladım hani ali koça bırakacaktı başkanlığı ?

relief25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gs_kadir bi büyü artık.Aziz'den biz fenerliler de bıktık.Ne uğraşıyon bizimle.Hemen gırgıra başlıyon.Tamam ligden de çekilelim keyfinize bakın.4.yıldız falan filan.Yıldızın kadar konuş.Allah Allah bir gün biz de o yıldızı takarız.Elbet bir kez daha şampiyon oluruz.Zaten hayattan soğuduk,şampiyon oldunuz.Moraller sıfır.Rahmetli Müslüm Baba modundayız.En son jileti alacaz elimize.:D:D:D:D:D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Fenerbahçe'nin düşürüldüğü üzerine oynanılan durumda hangi kulüp olursa olsun ya kümeye giderdi yada öyle bir ceza alırdı ki akıllara zarar olurdu.
bunu engelleyen adam Aziz Yıldırım'dır.her ne kadar artık bende gitmesini istesem de..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Fenerbahçe'nin düşürüldüğü üzerine oynanılan durumda hangi kulüp olursa olsun ya kümeye giderdi yada öyle bir ceza alırdı ki akıllara zarar olurdu.
bunu engelleyen adam Aziz Yıldırım'dır.her ne kadar artık bende gitmesini istesem de..

O dik duruşundan destek vermiştim. Ama ben de artık gitmesi taraftarayım.