Aziz Yıldırım: "Temizlenene kadar havuzdan çıkacağız"

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
havuzdan çıkacakmış nerde o günler,
havuzda ki takımlarla oynamayacakmış, bankasya takımları ile mi maç yapacak acep?
e bizde aynısını söylüyoruz zaten buyur çık oyna (kumda-bankasyada)

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Trabzon ve Galatasaray bizimle ilgili bel altından vurma operasyonlarını yaptılar. ’Havuzda kalın ama siz şikecisiniz’ böyle bir şey yok Havuzun bedeli ne kadar? Digitürk yetkileriyle ve Kulüpler Birliği yetkilileriyle görüştüm. Toplayın ben gelip konuşacağım dedim. Biz şerefsiz değiliz biz şike yapmadık bunu açık açık söylüyorum. aziz yıldırım

http://www.facebook.com/photo.php?v=401317566591725 azda bunu konusun​

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu kadar uğraşınızdan sonra şike mi yapmışız (kesinlikle hayal ürünü) ondan bile gurur duyuyorum !! öyle bir duruma gelindi artık ... birazı savcı birazı hakim olan arkadaşlar o kadar şeyden sonra aziz yıldırım bile Türk adaletine güveniyorum derken nedir bu çekememezlik ve karalama politikası??

ve ben eminim ki Fenerbahçemizin olmadığı ligde diğer takımlar batar...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
gören de fenerbahçe diğer takımların hayrına havuzda kalıyor zannedecek?.. buyrun, çıkabiliyorsanız çıkın da görelim. korkmayın, kimse batmaz. herkes başının çaresine bakar...

ayrıca sırf aziz yıldırımı savunmak için bu devletin mahkemesine, savcısna dil uzatanları da şiddetle kınıyorum. ortada delil yok diyenler, hiç tape okumamış demektir.

önce iddianame açkıklansın, delilleri görelim dediniz. sonra mahkeme kararı çıksın dediniz. şimdi de yargıtayı bekleyelim diyorsunuz. ordan da istediğinizi alamazsanız oraya da laf söyleyeceksiniz. siz körü körüne bir kişiye inanmaya adeta yemin ettişsiniz. fenerbahçeyi değil, aziz yıldırımı tutar hale gelmişsiniz...

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
fenerbahçe olmassa lig batarmış :D pehhh hadi başka lige

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
GS çok ağır cevap vermiş :) ama hakettiğini düşünüyorum fanatik fenerlilerin hala Azizi savunmaları karşılıklı ilişkilerinden dolayı onun mafya tipi ilişkiler ile işlerini halletmesi hoşlarına gidiyordu..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yıldırım, "Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız"

3-5 gün sonra lig başlayacak ak koyun kara koyun ortaya çıkacak, bakalım bu lafın devamı da "namus davası" gibi mi olacak...

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
güzel bir atasözümüz var it ürür kervan yürür

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
birazcık sözünüzün eri olduğunuzu bilebilsem,
çıkın havuzdan trt nin bankasya havuzuna girin derim ama nerdeee
hemen namus davasıydı şakaydı bu da dersiniz... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Twitter'dakilar yine cosmus. TOKI ye kadar gitmis.! Habire toplanip birseyleri TT yapiyorlar. Twitter engel olsun boyle toplanip sey yapanlara.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sataşmayı bırakıp da, düzgün bir şekilde yorum yapabilsek keşke.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Havuzdan çıkacam demiş herhalde Aziz eğer çıkmassanız ve sözünüzün arkasında durmazsanız adam değilsiniz

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
anlamadığım konu şu. bu diğer kulüp taraftarlarının bu tepkisi nedir?

adam bir yıl ceza evinde suçsuz yere kaldığını düşünüyor ve buna göre tepki veriyor,

sizi ilgilendiren ne??

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

adam bir yıl ceza evinde suçsuz yere kaldığını düşünüyor ve buna göre tepki veriyor,

sizi ilgilendiren ne??

Adam suçsuz yere yattığını düşünüyorsa kardeşim gider İHM sine başvurur.Öyle basın açıklamasında sağa sola sataşarak tepkisini koymaz.Havuzdan çekiliriz diyerek Anadolu klüplerine göz dağı vermez.Çünkü en çok ihtiyacı olan o klüplerdir.Hepsi havuza güvenerek transferlerini yapmıştır.Kısacası bu bir tehdittir.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

sizi ilgilendiren ne??

Yorma kafanı güzel kardeşim. Mantığın bittiği yerde diğer kulüp taraftarları başlar.. :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

sizi ilgilendiren ne??

tepkinin nedeni,

diğer kulüplere iftira atması, onları suçlaması, çamur atması..

yoksa diğer soyledikleri havuzmuş mavuzmuş aslında kimsenin umrunda değil...

kendi divan kurulu konusmanda 10 kez bir başka takımın adını kullanıyorsan o takımın taraftarıda tepki verir...

transfer gündemi v.s. ile ortam zaten soğumuştu, sakinlemişti herkes...

halbuki bu konusma hiç yapılmamış olsaydı , daha rahat bir giriş yapılacaktı lige...

şimdi süper kupa finali nasıl oynanacak , kesdirmesi zor..

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
İyi olur, havuzu kirletmeyin...