Aziz Yıldırım: Sarı-kırmızıyı sevmiyorum kardeşim

Reaksiyon puanı
10,327
Aziz Yıldırım: Sarı-kırmızıyı sevmiyorum kardeşim

aziz_yildirim_sari_kirmiziyi_sevmiyorum.jpg

Lankaran-Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla gazeteci Saxavat Gurbanov stattan çıkarıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendi kulübünün renkleri olan sarı-lacivertten başka renge adeta alerjisi de özellikle de ezeli rakip Galatasaray'ı temsil eden sarı-kırmızıya. Bunun en son örneği Fenerbahçe'nin Azerbaycan'da oynadığı Lankaran maçında yaşandı.

"SEVMİYORUM KARDEŞİM NE YAPAYIM"

Sarı-kırmızılı renkte çiçeğe bile tahammülü olmayan Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'ın renklerini çağrıştıran bir gazeteciyi statta gördüğünde 3-4 defa ve üstüne basa basa "Sevmiyorum kardeşim bu renkleri sevmiyorum, ne yapayım sarı-kırmızıyı sevmiyorum. Hiç sevmiyorum" diyerek tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi.

AZERİ GAZETECİ DIŞARI ÇIKARILDI

Bu arada Azerbaycan haber sitesi fanat.az, Lankaran-Fenerbahçe maçında Galatasaray formasıyla stada gelen korner.az sitesi çalışanı Saxavat Gurbanov'un Aziz Yıldırım'dan gelen talimatla güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığını öne sürdü. Akreditasyonu bulunan Gurbanov'un taraftarların aldığı bölümden giriş yaparak karşılaşmayı izlediği öğrenildi.

MANSİMOV: UEFA HAKSIZLIK ETTİ

Palmali Şirketler Grubu Başkanı ve Fenerbahçe'nin önceki günkü hazırlık maçı oynadığı Khazar Lankaran'ın sahibi Mübariz Mansimov, UEFA'nın Türk futboluna yaptıklarının kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Mansimov "Bunu korkmadan kimseden çekinmeden söylüyorum Türkiye'de kesinleşmemiş bir durum var ve UEFA 2 kulübümüze ceza veriyor. Bu kararları kesinlikle doğru değil" dedi.

kaynak

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fair play, özhan canaydın nerdesin be başkan...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o zaman fenerden cikaralim sari rengi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sarı-kırmızıyı sevmek zorunda değilsin, nefret ediyor olabilirsin.. Ama yaptığın şey adamlığa sığmıyor Aziz Yıldırım!

Böyle haberleri okudukça hep şunu söylüyorum: Allah beni Galatasaraylı yapan kulundan binlerce kez razı olsun..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bizde sarı laciverte bayılmıyoruz zaten aziz başkan merak etme

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
O zaman benim lise de orta okulda isyan etmem lazımdı. Lacivert ceket giyiyorum diye :D

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman fenerden cikaralim sari rengi

Kurduğun mantığa hasta oldum :)
İşe taraftar gözü ile değil, objektif olarak bakarsan yaptığı olay sadece ve sadece saygısızlık.
Fenerbahçem ne zaman gün yüzü görücek, ne zaman şu adamdan kurtulucak cidden merak ediyor.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sonra taraftar niye kavga ediyor , bir yönetici böyle açıklama yaparmı, sevmiyorsan sende kalsın arkadaş.

Resmen taraftarı kışkırtıyor.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Sevmez tabi hiçbir şeyden çekmedi sarı-kırmızı dan çektiği kadar :D