Aziz Yıldırım istifaya davet edildi

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
aPnGa7Z.jpg

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçta Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran taraftarlar, sarı-lacivertli yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Karabükspor, Sanica Boru Elazığspor'un ardından Sivasspor'a da puan kaybetmesi sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkarttı.

Michael Eneramo'nun 90. dakikada attığı golün ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nda büyük bir şok yaşandı. Bu golün ardından Fenerbahçeli taraftarlar yönetim ve başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlarda bulundu.

"Yönetim istifa" ve "El salla el salla büyük başkan el salla" diye bağıran Fenerbahçe taraftarı, Şükrü Saracoğlu'nu eski kaptanları Alex de Souza tezahüratlarıyla inletti. Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü maç sonunda stadı terketmeyerek tezahüratlarını sürdürdü.

Haber Kaynağı:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ananons yapsana diye de bağırdılar bir ara. :)

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Aykut kocaman istifa ettiği gün maç esnasında taraftarlar "yönetim istifa aykut istifa" dediler.Maç bitti aykut istifa etti aziz yıldırım olaya el attı.İstifa diye bağıran taraftar bu kez birlik beraberlik mesajı verdi "Hocana yönetimine sahip çık" dedi.Yani Aziz yıldırımı bu koltuktan kimse edemez.Çünkü Aziz yıldırım artık patron o ne derse o olur.Fenerbahçenin önüne bile geçmiştir.Severde döverde kimse sesini çıkaramaz.Ben dışardan böyle görüyorum.