Aziz Yıldırım başkanlığa aday!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2013-03-02_baskan538358.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2-3 Kasım 2013 tarihinde yapacağı Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkanlığa adayım.

Genel Kurul Üyelerimize hitaben Fenerbahçe'nin geleceğine dair düşünce ve hedeflerimize ilişkin yapacağım toplantı, 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 14:00'te Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşecektir.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
üstad çok hızlısın yahu. Ben açıyordum görmeseydim konuyu ((:

Bırak bu işleri aziz yıldırım.. Artık bırak koltuğu ya

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yapişti bi kere birakırmı :D

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
futbolda şikeyi falan bir kenara bırakın diğer amatör branşlarda fenerbahçe gerçekten çok güçlü bir kulüp, tesis desen hiç sorun yok bence yeniden seçilmeli..

Altunkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kulübün şirketleşmesi ve tesisleşmesi için epeyce emeği geçti Aziz YILDIRIM'ın ama son zamanlarda yaşananlardan dolayı hem kendisi hemde kulüp epeyce yıprandı. Hem kendisi için hemde kulübün kabuk değiştirmesi için bence adaylığını koymayarak daha yerinde bir tercih yapabilirdi. Ne diyelim yinede iyi olan kazansın :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bir Galatasaraylı olarak sevindim, inşallah seçilir ki istikrar hiç yakalanmaz.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
futbolda şikeyi falan bir kenara bırakın diğer amatör branşlarda fenerbahçe gerçekten çok güçlü bir kulüp, tesis desen hiç sorun yok bence yeniden seçilmeli..

konu bu değil.

ben bundan daha büyük yüzsüzlük görmedim.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
konu bu değil.

ben bundan daha büyük yüzsüzlük görmedim.
adam camianın içinden destek alıyor ki aday oluyor, ben uefa'dan ceza gelinceye kadar bu tavırlar fenerbahçe'nin tavrı değil diyordum, fakat her şey ortaya çıkınca yine kimseden ses çıkmadı.. artık fenerbahçe bu demeye başladım.. fakat fenerbahçeliliğini donduran çok arkadaş var, bunları gördükçe her şey o kadarda kötü değilmiş diyorum

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
adam camianın içinden destek alıyor ki aday oluyor, ben uefa'dan ceza gelinceye kadar bu tavırlar fenerbahçe'nin tavrı değil diyordum, fakat her şey ortaya çıkınca yine kimseden ses çıkmadı.. artık fenerbahçe bu demeye başladım.. fakat fenerbahçeliliğini donduran çok arkadaş var, bunları gördükçe her şey o kadarda kötü değilmiş diyorum

fenerbahçe camiası aziz yıldırıma muhtaç gibi sanki halbuki düzgün insanlarda vardır aday olacak,başkan olacak.
koca klübe bu lekeleri sürüpye halen başta olmak devam edebilmek içinde aday olmayı nasıl sindiriyorlar anlamış değilim.
fenerbahçe düşünülenden büyük bir klüp değil ki bir başkan bile klübün çıkarlarından önce gelebiliyor.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu adam ceza almamışmıydı kulüp başkanlığı yapamaz diye ?

Doğru ya Türkiye de şikenin cezası yok.Avrupa dan geldi gelen ceza

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aziz Yıldırım'ın adaylığı için engel kalmadı

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak olan kongre öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun adaylık için önünde engel kalmadı. (Eurosport)

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde.

Recep Özcan vekili, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2013/369 esas sayılı dosyasına verdiği dilekçe ile Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkındaki tedbir kararının Fenerbahçe Futbol AŞ’deki görevlerini de kapsayacak şekilde genişletilerek verilmesini, Recep Özcan hakkında verilen ihraç kararının TEDBİREN DURDURULMASINA karar verilmesini, talep etmiştir.

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi; her iki talebi de ayrı ayrı reddetmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ