Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

1083341_620x410.jpg

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada,

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü (yarın), hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan 1907 Tribünü’nde saat 14.00’te başlayacaktır. Basın mensuplarına duyururuz. " ifadelerine yer verildi.

KAYNAK

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'Yeniden aday olmayacaktım ama...'

-yeniden-aday-olmayacaktim-ama--1510697.Jpeg

Aziz Yıldırım 2000 F.Bahçeliler Derneği'nin 15. kuruluş yıldönümü yemeğinde kürsüye çıktı. Son derece duygusal konuşmalar yaptı

Yıldırım: "Başkan olmak artık beni mutlu etmiyor, üzüyor ama 3 Temmuz komplosunun bitmesini ve temiz bir sayfa açılmasını bekliyorum."

EZELİ rakip G.Saray'a şampiyonluğun kaptırılmasının ardından morali çok bozuk olan başkan Aziz Yıldırım2000 F.Bahçeliler Derneği'nin 15. kuruluş yıldönümü yemeğinde kürsüye çıktı. Son derece duygusal olan başkan şöyle konuştu:

"BURADA kürsüde değil sizin yerinizde olmak isterdim. Neler yaşadım bir bilseniz. Çocuklarımın diploma törenine bile gidemedim. Çocuklarım 'Baba F.Bahçe'yi bizden daha mi çok seviyorsun' dedi.
YENİDEN başkan adayı olmayı düşünmüyordum. Ama F.Bahçe'nin üzerine atılmış bir şike davası var. Bu bize yapılmış bir komploydu. Bugün birileri aldandık diyor. Ama biz gerçeği gördüğümüzü söyledik. Memleket elden gidiyor dedik.

DOĞRU, yanlış ne yaptıysam F.Bahçe için yaptım. 7 veya 8 Temmuz'da dava var. Mahkemenin karar vermesini ve temiz bir sayfa açılmasını bekliyorum. Başkan olmak beni artık sevindirmiyor üzüyor. Bu damgayla devam etmek istemiyorum. F.Bahçe, laik cumhuriyetin ve Atatürk'ün takımıdır. Gelecek F.Bahçe'nindir. F.Bahçe'ye kötülük yapanlar yok olacak."

'Yeniden aday olmayacaktım ama...' - Şampiy10 Haber

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Duygusal bir konuşma oldu.Fenerbahçe için çok fedakarlık yapmış.Cebinden 30 milyon dolar vererek gerçek fenerbahçeli olduğunu kanıtladı.Fenerbahçeyi borç batağına sokarak şampiyon yapabilirdim ama yapmadım yapmamda.şampiyon olmuşuz olmamışız benim için pek sorun değil.Olamadık tek sorumlusu benim.Fenerbahçe cumhuriyettir sportif anlamda cumhuriyettir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben üzerimdeki lekeden rahatsızım klubümün üzerindende bu lekeyi kaldırma peşindeyim.bizi paralel yapının mahkemeleri yargıladı.7-8 temmuzda dava sonuçlanır diye bekliyorum aklanırsam ertesi gün kongreye gideceğim.suçlu olursam zaten bırakıcam kanunen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...