Aziz Yıldırım Alex'e Ateş Püskürdü! (Video)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Yobo ve Egemen arkaya adam kaçırmayacak.Bekir hep isabetli paslar atacak, kaleciye dönmeyecek.Gökhan ile Hasan ali sürekli ileriye çıkıp, efektif oynayacaklar.Orhan Şam oynadığı zaman gökhanı aratmayacak, orta sınıf bir bek gibi hücuma çıkacak, geride açık vermeyecek.Mehmet Topal ile selçuk defansın arasına girip oyunu seyretmeyecek.Mehmet Topuz'un pasları artık isabetli olacak.Stoch artık iki kişinin arasına girince ezilmeyecek.Caner durup durduk yerde kart görmeyecek.Sezer gibi oyuncuların önü açılacak. En azından 18'e girecekler.Cristian aniden mücadeleci bir ortasaha oyuncusu olacak.Sow'a maç boyunca onlarca top gelecek.Hatta Sow, atılan uzun topları indirip peşinden koşmakla kalmayıp, artık yakalayacak.Bienvenu ve Semih vurduğunu kaleye sokacak.Krasic, Kuyt ve Meirelles artık eski takımlarındaki gibi oynayacak.Recep, Salih, Özgür artık sürekli şans bulacak.Bir de bunların hepsinin artık bir anda ayakta duracak mecali olacak, aniden süper kondisyon kazanacaklar.Toplu halde defans toplu halde hücum yapacaklar. İleride basacaklar.Efektif futbol oynayacaklar.Öne geçtikten sonra geriye yaslanmayacaklar.Neden? Çünkü bunların bütün sorumlusu Alex gitti.Göreceğiz aykut ve aziz bey.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hayır [MENTION=376]pesimist[/MENTION].
Asla katılmıyorum.
Alex dün gelmedi.
Saygısı da eksilmez.

Ama sen nankörlük edip kulüpten dayanaksız kovarsan bacak bacak üstüne de atar, twit'de atar, elini iki bacağının arasına da atar.
Saygı havaya değil, hakkedene gösterilir.
Aziz Diktatör bu saygıyı zerrece hakketmeyen cibilliyetsizin teki.
Alex fanatiği değilim.
Ama helal olsun diyorum.

Aynı durumda ben olsam sırtımı döner camdan dışarı veya duvara bakar, sözü bitince çeker, giderdim.
Alex bana göre oldukça efendiymiş.
[MENTION=105914]dadaist[/MENTION].
Son cümleni düzeltiyorum.
Fenerbahçe Diktatörlüğü olacak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu söylediklerine kendinde inanmadın ya aziz.
Bir Başkan gelipte orada burada bu açıklamaları yapmaz.Düzenlersin bir toplantı ak mı kara mı belli olur.
Adama A2 ye göndermeye kalkarsan herkes bunu yemez hele Alex hiç yemez.
Örf Ve Adet ten dem vurmuşsun.
Bizim örf adetimizde 'Vefa' denen bir olguda vardır aziz.
Şu açıklamalar gösteriyor ki Alex i gönderen azizdir,aykut şu an sadece piyon burada.
FENERBAHÇE nin menfaatini düşünen tam zor bir dönemde bu patırtıyı çıkarırmı yahu.
Bunun adı nedir densizliktir,çekememezkiltir,kendini FENERBAHÇE den Yüksek görmektir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;uLxYxJWfzfY]http://www.youtube.com/watch?v=uLxYxJWfzfY[/video]
:)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
" Erkeksen yalnış birşey söyle Samet - Doğru mu Samet hıuııı? "

Aziz Yıldırım

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok talihsiz bir açıklama olmuş. yaw sen başkansın o futbolcu gönderdik bitti de zaten konu kapanır ne hala daha yok salı toplantı düzenlicem açıklıcam uğraşıyorsun.

alexin ayak ayak ustune atılmasına örf adet olarak değilde bi iş görüşmesinde iki kişi karşılıklı konuşurken birinin ayak ayak üstüne atması ne kadar yanlış ve hatalıysa alexde okadar hatalı gibi düşünülmeli yoksa türkiyenin örf adetinden alex e ne adam işini yapıyor gerisi traş

sametin belirli bi torpili varki orda tercümanlık yapıyor tabiki aziz ne derse evet diyecek o çocugunda günahını almayalım eli mahkum bı yerde.

ayrıcada bu kadar emek vermiş bir kaptanı tecrübesiz ve kriz durumlarını yönetemeyen bir hoca yanlış zamanlarda yanlış kararlar alan bir acemi sene içinde göndermeye kalkarsa olayların bu kadar büyümesi normal. birde yetmiyor koskoca klup başkanıda bu acemı hocayı futbolcuya karsı koruyup kolluyor. ul*n aykut takımın ağzına zıçtın.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Alex ne yaptı? Suçu neydi? Sadece Fenerbahçe değil, Galatasaylı, Beşiktaşlı, Trabzonsporlu taraftarın da beğenisini kazanmak mıydı suçu? Yoksa çok gol atmak mı? Aykut hoca zamanında kendisi de aynı şekilde haksız yere kovulduğunda Ali Şen gitmiş yerine Aziz Yıldırım gelmişti. Şimdi yine aynı senaryodan ders alamayan Aziz Yıldırım olacakları seyretsin. Ben bu adamlar gidene kadar Fenerbahçe taraftarlığımı askıya alıyorum.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Raportaj esnasında tercümanın arkasından birisi balon patlatsaydı korkudan kalbi dururmuş kesin. Gözlerindeki korku ve endişe çok net okunabiliyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
söylediği mevzular önemli değil
aykut aziz terkedin şu takımı artık.