Azerbaycan hakkında düşünceleriniz....

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Selam arkadaşlar. ben azerbaycanlıyım ve Azerbaycan hakkında düşündüklerinizi merak ettim sizin gözünüzde Azerbaycan ve Azerbaycanlılıar nasıl,
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

AlpErTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Kuzenimin eşi Azeri kökenli. Abi olarak da saygı duyacağım kadar iyi bir insan. İnsanlar veya milletler konusunda genelleme yapmaktan imtina ederim. Kişileri bireysel değerlendirmek daha sağlıklı diye düşünürüm ben.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Kuzenimin eşi Azeri kökenli. Abi olarak da saygı duyacağım kadar iyi bir insan. İnsanlar veya milletler konusunda genelleme yapmaktan imtina ederim. Kişileri bireysel değerlendirmek daha sağlıklı diye düşünürüm ben.
yok ben de bireysel olarak demistim zaten

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Eğer bir gün zor duruma düşersek en büyük desteği sağlayacak olan ve her zaman yanımızda olan ülke.
Bizler 2 bayrak tek devletiz??♥️??

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
siz azerbaycan dili biliyormusunuz biliyorum ki hepinizin merak ettigi bir konu var neden nerdeyse tum azerbaycanlilar turkce biliyor degil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslinda aralarinda o kadar da buyuk fark yok ama az da olsa var

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Onun dışında bazı Azeri kelimelerin Rusça'daki bazı kelimelerle aynı olduğunu biliyorum, mesela baraban gibi.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
siz azerbaycan dili biliyormusunuz biliyorum ki hepinizin merak ettigi bir konu var neden nerdeyse tum azerbaycanlilar turkce biliyor degil mi?
Hocam Azerbaycan da bizim gibi Türkçe konuşuyor ama kardeşlerimizin lehçeleri daha farklı. Yine de konuşurken anlarsınız Erzurum şivesine benzer

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Her milletin içinde İyi insanda oluyor kötü insanda. Genelleme yaparak konuşmayı sevmem. Dolandırıcı, Sahtekar, Yalancı adamına göre değişiyor.
Ülkemiz adına konuşuyorum iyi kalpli insanlarımız çok var desem yalancı olurum. 50% 50% oranda İyi yada kötü insan tiplerimiz var.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
hem bizde kucuk cocuklarin da turkce konusmasi aslinda azerbaycanda cizgi film kanallarinin az olmasi ve cocuklarin turk cizgi film kanallarini izlemesi kucukken onlarda bu dili gelistirir

Her milletin içinde İyi insanda oluyor kötü insanda. Genelleme yaparak konuşmayı sevmem. Dolandırıcı, Sahtekar, Yalancı adamına göre değişiyor.
Ülkemiz adına konuşuyorum iyi kalpli insanlarımız çok var desem yalancı olurum. 50% 50% oranda İyi yada kötü insan tiplerimiz var.
ben seninle bu konuda anlasmiyicam ama sen oyle dusune bilirsin

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
hem bizde kucuk cocuklarin da turkce konusmasi aslinda azerbaycanda cizgi film kanallarinin az olmasi ve cocuklarin turk cizgi film kanallarini izlemesi kucukken onlarda bu dili gelistirir

ben seninle bu konuda anlasmiyicam ama sen oyle dusune bilirsin
Kaç yaşındasın?

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,370
raw_insanlar-neden-5-parmakli_934668221.jpg

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Her milletin iyisi kötüsü var bireysel yorum yapamam ama ülke olarak çok sevdiğim bir ülke . Baku GP yi severek izliyoruz umarım 1 gün bende Baku GP yi yerinde izleyeceğim .

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Her milletin iyisi kötüsü var bireysel yorum yapamam ama ülke olarak çok sevdiğim bir ülke . Baku GP yi severek izliyoruz umarım 1 gün bende Baku GP yi yerinde izleyeceğim .
İlk GP de Yola köpek girmişti.
İkinci GP ye hazırlıkta Baküde ne kadar köpek varsa topladılar ne yaptılar bilemedik.
Sonra ne oldu biliyormusunuz? Kuyu kapağını önde giden araba biraz kaldırmış Arkasından gelende kuyu kapağını ortalama yapmış ve gümlemiş :D
O arabayıda saha dışına götüren arabanın kolu yukarıdakı reklam panosuna çarpmıştı :D hehehehe
Hiç unutmam

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
İlk GP de Yola köpek girmişti.
İkinci GP ye hazırlıkta Baküde ne kadar köpek varsa topladılar ne yaptılar bilemedik.
Sonra ne oldu biliyormusunuz? Kuyu kapağını önde giden araba biraz kaldırmış Arkasından gelende kuyu kapağını ortalama yapmış ve gümlemiş :D
O arabayıda saha dışına götüren arabanın kolu yukarıdakı reklam panosuna çarpmıştı :D hehehehe
Hiç unutmam

Biz f1in değerini bilemedik artık yokuz takvimde en iyi pistlerden olmasina rağmen . Siz bu fırsatı tepmezsiniz umarım her sene takvimde olur Bakü . O 8. virajı izlemek aşırı keyifli .

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Şahsi fikrim; Azerbaycan bizim eski halimiz gibi batı veya rusya hayranı gibi görünüyor bana uzaktan... Kendi özünü değerlendirmeli, Türkiye ile her alanda bütünleşebilmeli.