Az önce balkonda yaşadığım olay..

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun öncelikle, okurken yaşadım olayı resmen :) bence bu tarz kısa hikayeler yazsan çok tutar :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
helvayı cevizli mi yapalım sademi yapalım ona karar veremedim :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
evde annemle yalnız yaşadığımız için kimseye anlatamamıştım, soluğu abimlerin iş yerinde aldım, onlara komik geliyor nedense :D neyse gerçek hayatta paylaştığım 2-3 kişi oldu ya ölsem gözüm açık gitmem artık :D

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
amerikan filmi gibi sen artık bir gangstasın dostum kaç kurtul oralardan :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben o adamların akrabasıyım kim eleverdi diye internetten bulabilirmiyim acaba diye arıyordumki seni buluverdim. Şimdi evine siyah bi bmw dolusu adamlarım geliyor bekle bizi... :))))

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
İspiyoncu :D:D
Mahalleyi terket bence.. Bu alemde böyle şeyleri affetmezler :D:D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
3. kişinin kaçma esnasında diğer iki kişiden geride kalma ihtimali,
polis geldiğinde bir köşeye saklanma ihtimali,
Polis'in senle konuşmasını ve akabinde olanları görme ihtimali her zaman mevcuttur.
Hiç bir zaman emin olamazsın 3. kişinin tüm olanları senin gördüğün gibi onun da izlemediğinden...

Bugünlerini rahat geçir korkulacak bir şey yok şimdilik, çünkü intikam soğuk yenen bir yemektir. Sen bugünleri unuttuğun bir an karşına çıkabilir o üç kişi...
hapse düşen adam hapse düşme nedenini yaptığı pislikte değil kendisini ihbar edenden bilir...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
way arkadaş ya olay nerelere geldi.Tam 90 dk uzun metrajlı film çıkar bu seneryolardan:):)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
3. kişinin kaçma esnasında diğer iki kişiden geride kalma ihtimali,
polis geldiğinde bir köşeye saklanma ihtimali,
Polis'in senle konuşmasını ve akabinde olanları görme ihtimali her zaman mevcuttur.
Hiç bir zaman emin olamazsın 3. kişinin tüm olanları senin gördüğün gibi onun da izlemediğinden...

Bugünlerini rahat geçir korkulacak bir şey yok şimdilik, çünkü intikam soğuk yenen bir yemektir. Sen bugünleri unuttuğun bir an karşına çıkabilir o üç kişi...
hapse düşen adam hapse düşme nedenini yaptığı pislikte değil kendisini ihbar edenden bilir...

Haklı. Adreste ortada zaten. Eğer Eroin veya hırsızlık gibi bir olaysa malı kurtarmak için 3. kişiye verip saklanmasını sağlamış olabilirler..

Zaman kötü..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] , çok sağol yüreğime su serptin, adamlar gelmeden ben kendi canıma kıyacam bu gidişle :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=51495]trnc[/MENTION]n

Kendini öldürt bence kiralık katil tutarak :P Kemal Sunal gibi : )

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eve girerken komando gibi gir. kapiya bi tekme etrafi kontrol edip oyle gir kapali yerlere :P
cikarken de ayni sekilde komando usulu gorunmeden surunerek cikarsan sorun olmaz .

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Dua et SDN forumu kullanıyor olmasınlar ve dua et bu konuyu görmüş olmasınlar :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
eve girerken komando gibi gir. kapiya bi tekme etrafi kontrol edip oyle gir kapali yerlere :P
cikarken de ayni sekilde komando usulu gorunmeden surunerek cikarsan sorun olmaz .

[video=youtube;tQtyhaGbQ_4]http://www.youtube.com/watch?v=tQtyhaGbQ_4[/video]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
biri beni takip ediyor...

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
biri beni takip ediyor...

Ciddi olabilir.Çünkü;

Telefondan yazmış.
Hiç gülücük koymamış.

Arkadaşlar arkadaşın evini bilen varsa bir gidip kontrol etsin merak ettim şimdi :/

Onlineymiş bee tutmadı ne ekşın olurdu :( :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
online olmamın sebebi telefondan web sayfasını kapatmak yerine arka plana atmıştım, henüz eve geldim ama takip meselesinde yanılmışım galiba, 4 arkadaş kahvede 101 oynuyorduk, orada gördüğüm bir kişiyi dışarıda gördüğüm birine benzettim ama o değilmiş. galiba psikolojim bozuluyor :blink:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Durun üstüne gelmeyin arkadaşın Kalpten götürüceksiniz... Dün gece benzer bi olayı bende yaşadım Balkonda oturuyodum sonra baktım bir sağa sola sallana sallana gidiyo baktım bizim iki ev yandaki evin kapısına vurdu içeriden kadın çıktı bi bağırdı sonra gitti biraz aşağıda kuaför var onun arabasına bi yumruk attı iki ekip arabası geldi zaten dakkalar içinde aldılar gittiler.. Ama senin olay daha ekşın olmuş Hacı :D

Üçüncü adam için endişelenme nerden bilicek senin söylediğini ... İnşallah bişey de olmaz Allah ın izniyle gönlünü ferah tut..

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sen bence buralarda fazla takılma aga belki adam sdn de takılıyordur insalık hali :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Sende amma korkakmışsın birader ya.O adamlar yakalandı bitti gitti.Rahatiye bak sen.Kafan rahat olsun.Herkes kendi canının derdinde bu devirde.Kimsenin intikam alacak hali yok...