Her gece balkonda kulaklığımla son ses müzik dinlerim, az evvel tam da müziğe konsantre olmuştum ki birden dışarıda hızlıca koşan 2 adam gördüm. 1. katta olduğum için yüzlerini de çok net bir şekilde görebiliyordum. Tam balkonumun önünde nereye gideceklerine karar vermek için 5-10 saniye duraksadılar, hatta biriyle göz göze gelmiştim o an, bana yardım et der gibiydi. Sonra yanda ki apartmanın bahçesine atladılar duvardan. 10-15 saniye sonra beyaz bir Ford Connect balkonuma 5-10 metre uzaklıkta durdu. İçinden 4 adam çıktı, ve bunlar etrafa dağılmaya başladı. Biri balkonun önüne geldi ve sordu buradan geçen şüphe çekici 3 kişi gördün mü diye. 2 kişi görmüştüm ama neden 3 diye sordu? Bir kişi kurtarmıştı paçasını demek.
Polis misiniz dedim, evet dedi. Kimliğinizi gösterebilir misiniz demeden polis rozetini ve silahını gösterdi. 2 kişi karşıdaki apartmanın bahçesine girdi dedim. Konuştuğum polis diğer arkadaşlarına gel gel gel gel diye bağırmaya başladı. Silahları çektiler ve hemen duvardan apartmanın bahçesine atladılar. Kaçan şahıslar apartmanın içine girmiş ve dış kapıyı kapatmışlar. Polisler kapıyı tekmeleye tekmeleye açmaya çalışıyordular ama kapı demirden olduğu için açılmıyordu. Apartmandaki tüm evlerin ışıkları birer birer yanmaya başlıyordu. Acaba kaçanlar apartman sakinlerine bir zarar mı veriyordu? Bir apartman sakini kapıyı otomatikten açtı ve polisler binaya girdi hemen. Tam bu sırada 2 ekip polis arabası daha geldi. Birkaç dakika içeride kaldılar ve sonra 2 adamı sürükleye sürükleye arabaya bindirdiler.
Gece gece büyük ekşın oldu benim için, çok uykum vardı ama kaçtı şimdi :blink
adamlar gelip beni bulmasın 
Polis misiniz dedim, evet dedi. Kimliğinizi gösterebilir misiniz demeden polis rozetini ve silahını gösterdi. 2 kişi karşıdaki apartmanın bahçesine girdi dedim. Konuştuğum polis diğer arkadaşlarına gel gel gel gel diye bağırmaya başladı. Silahları çektiler ve hemen duvardan apartmanın bahçesine atladılar. Kaçan şahıslar apartmanın içine girmiş ve dış kapıyı kapatmışlar. Polisler kapıyı tekmeleye tekmeleye açmaya çalışıyordular ama kapı demirden olduğu için açılmıyordu. Apartmandaki tüm evlerin ışıkları birer birer yanmaya başlıyordu. Acaba kaçanlar apartman sakinlerine bir zarar mı veriyordu? Bir apartman sakini kapıyı otomatikten açtı ve polisler binaya girdi hemen. Tam bu sırada 2 ekip polis arabası daha geldi. Birkaç dakika içeride kaldılar ve sonra 2 adamı sürükleye sürükleye arabaya bindirdiler.
Gece gece büyük ekşın oldu benim için, çok uykum vardı ama kaçtı şimdi :blink