Az önce balkonda yaşadığım olay..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Her gece balkonda kulaklığımla son ses müzik dinlerim, az evvel tam da müziğe konsantre olmuştum ki birden dışarıda hızlıca koşan 2 adam gördüm. 1. katta olduğum için yüzlerini de çok net bir şekilde görebiliyordum. Tam balkonumun önünde nereye gideceklerine karar vermek için 5-10 saniye duraksadılar, hatta biriyle göz göze gelmiştim o an, bana yardım et der gibiydi. Sonra yanda ki apartmanın bahçesine atladılar duvardan. 10-15 saniye sonra beyaz bir Ford Connect balkonuma 5-10 metre uzaklıkta durdu. İçinden 4 adam çıktı, ve bunlar etrafa dağılmaya başladı. Biri balkonun önüne geldi ve sordu buradan geçen şüphe çekici 3 kişi gördün mü diye. 2 kişi görmüştüm ama neden 3 diye sordu? Bir kişi kurtarmıştı paçasını demek.

Polis misiniz dedim, evet dedi. Kimliğinizi gösterebilir misiniz demeden polis rozetini ve silahını gösterdi. 2 kişi karşıdaki apartmanın bahçesine girdi dedim. Konuştuğum polis diğer arkadaşlarına gel gel gel gel diye bağırmaya başladı. Silahları çektiler ve hemen duvardan apartmanın bahçesine atladılar. Kaçan şahıslar apartmanın içine girmiş ve dış kapıyı kapatmışlar. Polisler kapıyı tekmeleye tekmeleye açmaya çalışıyordular ama kapı demirden olduğu için açılmıyordu. Apartmandaki tüm evlerin ışıkları birer birer yanmaya başlıyordu. Acaba kaçanlar apartman sakinlerine bir zarar mı veriyordu? Bir apartman sakini kapıyı otomatikten açtı ve polisler binaya girdi hemen. Tam bu sırada 2 ekip polis arabası daha geldi. Birkaç dakika içeride kaldılar ve sonra 2 adamı sürükleye sürükleye arabaya bindirdiler.

Gece gece büyük ekşın oldu benim için, çok uykum vardı ama kaçtı şimdi :blink:o adamlar gelip beni bulmasın :D

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cendere cendere cendere cendere ... :D :D
Aga sen taşın oralardan. Meksika 'ya falan git. :)
Polislerimize yardım ettiğin için de tebrik ediyorum seni. Çoğu insan böyle durumlarda, bilmiyorum falan der. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hobaaaa olaya gel... 3. kişi gelip seni bulmasın? :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
cendere cendere cendere cendere ... :D :D
Aga sen taşın oralardan. Meksika 'ya falan git. :)
Polislerimize yardım ettiğin için de tebrik ediyorum seni. Çoğu insan böyle durumlarda, bilmiyorum falan der. :)

aslında polis oldukları için değil, korktuğum için söyledim yerlerini. korkudan sesim bana bile o kadar ilginç geldi ki o an :D

Hobaaaa olaya gel... 3. kişi gelip seni bulmasın? :D

bende ondan korkuyorum :blink: sabah olsa da kurtulsam :turned:

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olaylar olaylar :) Öyle bi okudum ki film izliyorum sandım bian:D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaninda levyeyle gezerdim ben olsam bundan sonra. sonucta biri kacmis :P
half lifedaki gibi :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
polislere bilgiyi ben verdim, hani gelip bi teşekkür bi iç rahatlatma falan hiç yok. acaba yarın öbür gün beni ararlar mı görgü tanığı falan olaraktan. gerçi benim gördüğüm olay adamların kaçışı ve polisin yakalayışından ibaret, öncesinde neler oldu hiç bilmiyorum ama uyuşturucu satışı olduğunu düşünüyorum çünkü bu bizim mahalleye çok baskın yapıldı son zamanlarda uyuşturucu yüzünden. hatta ben üniversitedeyken apartmanın altındaki boş dükkandan poşet poşet esrar çıkarmışlar 2-3 ay önce :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
10 numara aksiyon olmuş gece gece.Acaba neden kaçıyolardı o iki adam? Senide ayrıca tebrik ederim.Seninle aynı anı yaşayan çoğu insan polislerin sana sorduğu soruya ya "bilmiyorum" der ya da sorgusuz sualsiz hemen "oradalar" derdi.Yani çoğu insan polislerin sana sorduğu soruya karşılık olarak onlara "polismisiniz?" diye sormazdı.Çünkü ne olacağı belli olmaz.Belki birbirine düşman iki taraf birbirlerine zarar vermeye çalışıyolar ve buna kimse yardımcı olmak istemez :)

Sen şimdi biraz slow müzik takıl.Uykun gelir yarım saate.Yatar uyursun hemen.Belki bu olayın benzerini rüyanda bile görebilirsin :D

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1-Polisi ara ifade ver suçunu itiraf et 3. kişi benim de.
2-Polisin peşinden koş 3. kişiyi buldum de sevmediğin birisinin adını ver evini göster.
3-Sivil polis taklidi yap adamları teşhis için karakola git.
4-adamları vur polisin üzerine silahı at ata bin veli efendiye kadar sür.
5-İtirafçı ol itiraf et itirafçı koruma yasasından yararlan yüz nakli ve yeni kimlik al hayatın boyunca kim olmak istiyorsan o ol :=))
6- olum işin gücün yokmu uyu gitsin ama adresini biliyolar geçmiş olsun 2 aya kalmaz çıkar o adamlar...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=51495]trnc[/MENTION]
Geçmiş olsun.Davranışın içinde tebrikler.
Ama bencede taşın oradan.
Senin mahalle Vadiyi aratmıyor yav.:D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
binanın girişine bubi tuzakları kur, eve şifreli kilit al, kar maskesiyle gez seni tanımasınlar, bitane silah edin kendine ama cinayet mahalinde bırakma :D

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi sorun olursa

adres%2Bver%2Bgelelim.jpg

:D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Her gece balkonda kulaklığımla son ses müzik dinlerim, az evvel tam da müziğe konsantre olmuştum ki birden dışarıda hızlıca koşan 2 adam gördüm. 1. katta olduğum için yüzlerini de çok net bir şekilde görebiliyordum. Tam balkonumun önünde nereye gideceklerine karar vermek için 5-10 saniye duraksadılar, hatta biriyle göz göze gelmiştim o an, bana yardım et der gibiydi. Sonra yanda ki apartmanın bahçesine atladılar duvardan. 10-15 saniye sonra beyaz bir Ford Connect balkonuma 5-10 metre uzaklıkta durdu. İçinden 4 adam çıktı, ve bunlar etrafa dağılmaya başladı. Biri balkonun önüne geldi ve sordu buradan geçen şüphe çekici 3 kişi gördün mü diye. 2 kişi görmüştüm ama neden 3 diye sordu? Bir kişi kurtarmıştı paçasını demek.

Polis misiniz dedim, evet dedi. Kimliğinizi gösterebilir misiniz demeden polis rozetini ve silahını gösterdi. 2 kişi karşıdaki apartmanın bahçesine girdi dedim. Konuştuğum polis diğer arkadaşlarına gel gel gel gel diye bağırmaya başladı. Silahları çektiler ve hemen duvardan apartmanın bahçesine atladılar. Kaçan şahıslar apartmanın içine girmiş ve dış kapıyı kapatmışlar. Polisler kapıyı tekmeleye tekmeleye açmaya çalışıyordular ama kapı demirden olduğu için açılmıyordu. Apartmandaki tüm evlerin ışıkları birer birer yanmaya başlıyordu. Acaba kaçanlar apartman sakinlerine bir zarar mı veriyordu? Bir apartman sakini kapıyı otomatikten açtı ve polisler binaya girdi hemen. Tam bu sırada 2 ekip polis arabası daha geldi. Birkaç dakika içeride kaldılar ve sonra 2 adamı sürükleye sürükleye arabaya bindirdiler.

Gece gece büyük ekşın oldu benim için, çok uykum vardı ama kaçtı şimdi :blink:o adamlar gelip beni bulmasın :D
3. suan evinde olablr kulaklığı bırak ve yatağın altına bak veya dolabın içine bak :)
şaka bir yana değişik bir deneyim olmuştur.
8vq1w.jpg

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tanık koruma programıyla yüzünü değiştir, bi bakmışsın yüzün Polat Alemdar :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sonuna kadar heycanla okudum ama ben asıl kaçan adamların olayını merak ettim.. Neyse geçmiş olsun soğukkanlı olmak lazım bişey olmaz..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
O 3. adamı çok merak ettim bak şimdi. Acaba her yerde yazan 3. Şahıs o mu !!

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen bence bir sure eve gelme. O ucuncu adam cok sakat :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Tanık koruma programı iste ve yüz estetiği yaptır :P

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
safe_image.php

-Bizi ihbar edeni gördün mü?
--Gözgöze geldik abi.
-Seni bulacam oğlum....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O değil de kaçan adamlarda malmış yav,apartmana girilir mi hiç ? Ara sokaklarda kaybolan ve dağılacaksın,2 kişi kaçarsan nereye gidelim falan derken tereddütte kalır insan ve düzgün düşünemez bence.İnsan biraz film izler be :P