Kuru fasulye kısa zamanda yapılan kategoriye pek girmiyor, ona kadar neler varmelemen,makarna,omlet,kuru fasulye,köfte,patates kızartması,pilav .. dışında kısa zamanda yapılıp karın doyuran lezzetli yemek tariflerinizi yazarmısınız![]()
Bununla ugrasana kadar pizza siparisi veriririm daha iyi. sulu yemek tarifi ariyorum az malzeme olmasa dahi kiza zamanda yapilabilen olsa iyi olurKahvaltılık Ekmek Üstü Pizza Tarifi - Lezzet şu tarifi öneririm zor gibi gözüküyor ama değil bayat ekmekle bile yapılması en güzel yanı ekmeklerinizi dilimleyip üzerine biraz yağ sürüp evdeki malzemelerinizle yaptığınız karışımı ekmeklerin üstüne sürüyosunuz sonrada fırına veriyosunuz kısa sürede pişiyor zaten hem doyurucu oluyor hemde lezzetli. Az yapmak isterseniz 1 yumurta kullanabilrsnz biz 1 yumurtayla yaptık 1 tepsilik iç çıkıyor ayrıca sosis vs koymadan elinizde ne varsa onlada yapabilrsnz biz malzemeleri değiştirerek yaptık hem değişik bir tarif hem doyurucu hem bayat ekmek israfına karşı bir çözüm
Kisa surede olmasa da az malzemeyle yapiliyorhem tek kisilik olacak.1-2 tabak ciksa yeter.ayrica benim firinim yokKime göre,neye göre
Kuru fasulye kısa zamanda yapılan kategoriye pek girmiyor, ona kadar neler var)
Mesela hamur işi tarzında pratik tarifler, hazir yufka, milföy gibi hamurlar la cok pratik ve çabuk oluyor.
Firin yemekleri herzaman bana en kolay gelmiştir. Zaman ve uğraş yönünden.
Örneğin patates köfte kizartma yerine, köfteleri patatesleri tepsiye dizip, sosunu, sarimsagini koyup at firina pişsin,hemde daha sağlıklı ve lezzetli oluyor.
Hakeza; tavuk, havuç, biber, patates, birax yağ ve baharatla harmanlayip posetle firinda lokum gibi bir tarif.
Bir yufka ile Firinda makarna, firinda kaşarlı haşlanmış patates puresi gibi.
Fırında yemek.piserken bir yemekte ocakta çıkar, salata, garnitür vs. Hazırlanır.
Ev hanimlarinin en pratik olayi olabilecek herşeyi, hazirlayip dondurucuya atmakEn pratiğinden
))
Az malzeme ama, sebze mi, et mi ne tür.Bununla ugrasana kadar pizza siparisi veriririm daha iyi. sulu yemek tarifi ariyorum az malzeme olmasa dahi kiza zamanda yapilabilen olsa iyi olur
---- Mesajlar birleştirildi ----
Kisa surede olmasa da az malzemeyle yapiliyorhem tek kisilik olacak.1-2 tabak ciksa yeter.ayrica benim firinim yok
et olabilir.ama bazı yemeklerdeki gibi içine 40 tane malzeme koyulan türden olmasını istemiyorum.yani her zaman evde yemek yapmıyorum..maliyet fazla önemlı değil.aldığım malzemeler 1-2 defa kullanılıp bitmesini istiyorum.mesela genelde ev yemeklerine baharat olarak karabiber konulur.benim buzdolapta 1 senedir karabiber duruyor.niye çünkü her zaman evde yemek yapmıyorum.internetdeki yemek tariflerine bakıyorum içinde bir sürü malzeme koyuyorlar.bir tanesını koymazsan lezzeti bozulur mu onu denemeden bilemezsın.o yüzden az malzemeyle yapılan yemek tarifleri istiyorumAz malzeme ama, sebze mi, et mi ne tür.
Maliyeti de düşük mü olmalı.?