Ayyıldız Tim Güncel Hacklenen Siteler!

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Her ne kadar hükümet yalakası olsalar da ki bir zamanlar kitaplarını almışlığım vardır yaptıkları çalışmaları desteklerim fakat görüşlerini desteklemem

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her ne kadar hükümet yalakası olsalar da ki bir zamanlar kitaplarını almışlığım vardır yaptıkları çalışmaları desteklerim fakat görüşlerini desteklemem
aynen katılıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

_ege_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptıkları sadece dikkat çekmek için paylaştıkları liklerin çoğu birbiriyle bağlı ve hadi Israil sitelerini anladımda Tayvan ne alaka?

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yaptıkları sadece dikkat çekmek için paylaştıkları liklerin çoğu birbiriyle bağlı ve hadi Israil sitelerini anladımda Tayvan ne alaka?

Bebeler para verip farklı ülkelerin uzantısını içieren domainler alıyorlar. Aradan belirli birzaman geçincede bakın hackledik diyorlar. Böyle dönüp dolaşıp aynı siteleri hackliyormuş gibi yapıyorlar.
Hacledik dedikei sitelere bakarsanız hiçbirinin aktif site olmadığını görürsünüz. Mesela alexa verilerine bakabilirsiniz.

Lamer = Ayyıldıztim

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Redhack'in geçen sene Ösym üniversite sınavı sonuçlarını açıkladığı vakit yoğunluktan sitenin çökmesini, biz hackledik diye duyurması var birde.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Bebeler para verip farklı ülkelerin uzantısını içieren domainler alıyorlar. Aradan belirli birzaman geçincede bakın hackledik diyorlar. Böyle dönüp dolaşıp aynı siteleri hackliyormuş gibi yapıyorlar.

Lamer = Ayyıldıztim

doğru söylüyon.baktım da bunlar dönüp dönüp.aynı siteleri hackliyorlar.sözde hackledikleri sitelerinin hiti 3-5 geçmez.komedi resmen.

:D index değiştiriyorlar.çok zekiler yav.

örnek.24.7.2014

NglNCYh.png

9.6.2014

UOCLB1k.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3.4.2014

PzY8bnY.png

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bir kaç tane de Çin'e uğrasalar. Malum, Türkmenistan'ları zülmediyorlar.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Paso kandirmaca milleti kandırmayı bırakmadılar...