Ayşe Özyılmazel - Üzüntüden Ölebilirim

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
PİRANALAR GİBİSİNİZ...

Dünyalar güzeli kocama bakarken süzülüyor yaşlar gözümden.
Hadi ben hep vurulmuşum da ona kıyabilir miyim hiç?
Ağız tadıyla mutlu olmak yok mu kaderimde?
Piranalar gibisiniz be.
Vampirsiniz.
Olmayın be!
Size de yazık! Oturdunuz klavyenin başına yazdınız, çizdiniz. Hiç mi insanlıktan nasiplenmediniz?
Hiç mi haksızlık yapılmadı size?
Hiç mi yargısız infazlardan dayak yemediniz?
Hiç mi kendinize dönüp bakmanın şifasını bilmediniz?
Şimdi ben bu satırları yazıyorum ya, haberleri olsa kızarlar bana... "Güçlü görün, gülümse, en güzel elbiselerini giy" derler bana...
Kusura bakmayın ben o kız değilim.
Ben sahtelerden ve sahnelerden çoktan indim.

ÜZÜNTÜDEN ÖLEBİLİRİM

Evet bu sabah perişanım, evet bu sabah üzüntümden ölebilirim. "Bana kanser ol da geber inşallah" diyebilen insanların adına üzüntümden ölebilirim.
Arkadaş dediklerimin oramı buramı çekiştirip suyumu sıkmasının üzüntüsünden ölebilirim.
Hayatta kocamdan ve üç beş canımdan başka kimsem yok.
Kararlar arifesindeyim. Ben bu dünyada yaşarken her gün ölecek miyim? Gitmeli miyim?
Sevgilimin, kocamın, aşkımın nefesinden başka nefes istemiyorum artık. Onunkinden başka söz duymak istemiyorum artık.
Köşeler, sahneler, alkışlar, şöhret hiçbiri umrumda değil.
Ben sadece Ali'mle yalnız kalmak istiyorum artık.
Beni rahat bırakın.
Bizi bizle bırakın.
Hesaplar öbür dünyada kapanır, Allah'a emanet olun. Onun her şeyi bilmesi tek tesellimizdir zaten.

Ayşe özyılmazel bunları twitter'ında yazmış okudukça kendimi buldum sanki kalın harfle yazdığım yerlerde benide anlatmış

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ayrıldığı eşi kanser olduğu için herkes bu kadar üstüne gitti bu olayın.. Türk milleti merhameti yüksek bir toplum.. iykide öyle .. ama diğer taraftan baktığımızdada aşkık olmuş ilk evliliğini yapan biri var yasak aşk yaşamıyorlar evlendiler.. herkesi kendi haline bırakmak lazım diye düşünüyorum.. haklı haksız elbet bedelini öder günü gelince..

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evlilik dışı ilişki yaşasalar daha mı iyi olacaktı?
Doğru olanı yapmışlar.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
esini kaziklayan adamin kaziklayamayacagi adam yoktur. icinden geleni veya karli kisisel olarak kazancli bisey yapmis olabilir , ancak serefli bi davranistir demek de o bicim biseydir yani :P
banka da soysa para icin adam da oldurse kendi icin karli kazancli dogru bisey olabilir, ancak bunlar teknik olarak uckagit ve hileye girer.

gerci bu tipler birde dindar hawalarina yatiyolar utanmadam. bazi saf insanlar kisitli bilgi ve bakis acisi olanlar da destekliyo. normal sartlarda hasta ediyolar adami da neyse. :P demiyim simdi bisey. :)

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
üzüntüden kim ölmüş ki ?

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Onuruyla evlendi kimseyi aldanmadı