Ayşe Hatun Önal - Çeksene elini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan risale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Soyadı kendisine çok yakışıyor

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
vegatürk bugün neşen yerinde maşallah :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vegatürk bugün neşen yerinde maşallah :D

Uykusuzum dostum gözler kan çanağı gece bilgisayar tamiriyle uğraştım şimdi ise bu gözlerle yarım kalan kataloğumun tasarımını bitiriyorum anlayacağın bugünlerde kafadaki kayışı kopardık :tongue: :clover::thumbup1:

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sizlere çok kaliteli müzikler açtım.Bir kısmı dünya listelerinden,bir kısmı klasikte hit halk müziği sanat müziği ve diğerleri.
Siteye başladığımda son elli sayfalara göz attım.Olmayan ne var neler verebiliriz diye.Bizim müzik zevkimizde tarzımızda değişiktir ama herkeze bunları dinletemezsiniz.Bizim çocuklardan destek aldım.Kimi klasik takılıyor Kimi rock veya bir başka.Parçaları onlara hazırlattım bende kendi konum olan ilahi tarzından ve turanişllerinden örnek müzikler verdim.
gelen uyarı yazıları devam etmemi engelledi.Özellikle konu açmayan ama konu açanların konusuna iğneleyici kelimeler bırakan üç-dört arkadaşımız bunlara neden oldu.
İşte daha önce beş tane ninni koydum olmadı.Bende tanınmış ses sanatçımızın remix[öyle diyorlar]ini ekledim bununda linkini değiştirmişler.
Daha önce açtığım iki konuda kilitlenmiş süper modumuz tarafından.İşte bunlarada tepki banu alkanla geliyor

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Harika ses, harika şarkı. :P

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
10 numara ya :D

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Müziğe bakarmısınız.Birde bu müzikle dansı düşünün.....

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Rahmetli üstadımız Neşet Ertaş a açtığımız 3 konuyu bulamadık demek tarz değişik.Olsun ben kardeşlerimi kırarmıyım