Aysal'ın Dilmen'e daveti ortalığı karıştırdı!

Reaksiyon puanı
10,315
[h=3]Aysal'ın Dilmen'e daveti ortalığı karıştırdı![/h]
aysalin_dilmene_daveti_ortaligi_karistirdi13564580490_h969432.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fenerbahçeliliği ile bilinen Rıdvan Dilmen'i GSTV'de yayınlanacak olan bir programa davet etmesi sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarttı.

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcularından Rıdvan Dilmen, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal tarafından 8 Ocak Salı günü GSTV'ye davet edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Mehmet Aslan, Gökmen Özdemir ve İbrahim Seten'e davet götüren Aysal'ın Rıdvan Dilmen ile görüşerek GSTV'ye davet etmesi sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Rıdvan Dilmen'in GSTV'ye çıkacak olmasını değerlendiren GSTV Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır, "8 Ocak tarihinde böyle bir program planlıyoruz, net bir şey yok. Açık oturum şeklinde gerçekleştirilecek programda Başkan Ünal Aysal'la birlikte toplam 8 kişi olacak. Sosyal medya üzerinden Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı kısaca herkes, soruları ve görüşleriyle programa katılabilecek" şeklinde konuştu.

kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben galatsaraylıyım, benim tepkimi çekmedi. açık oturum dediğin böyle olur zaten. her kesimden gazeteciyi çağırırsın, sorusunu sorar. aksi halde, sadece başkanın seveceği sorular soracak kişilerin çağırıldığı yayınlar şovdan öteye gitmez. :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu gibi olayların haber niteliği taşıması futbolda kültürel olarak geri planda olduğumuzun göstergesidir.

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben hala neden tepki çektiğini anlamadım. oturup birşey konuşulacak. problem?

Reaksiyon puanı
10,315
ben galatsaraylıyım, benim tepkimi çekmedi. açık oturum dediğin böyle olur zaten. her kesimden gazeteciyi çağırırsın, sorusunu sorar. aksi halde, sadece başkanın seveceği sorular soracak kişilerin çağırıldığı yayınlar şovdan öteye gitmez. :)

fanatizmin galatasaraylısı, fenerbahçelisi yok... gökhan gönül de fatih terimi kucakladığında çok hoşuma gitmişti, ama birileri burada bahsedilen tepkilerin aynısını gösterdi.

geçende okumuştum, interli bir oyuncu milanı tuttuğunu söylemişti. bizim buralarda cinayet kabul edilecek bir ifşaattı bu, ama italyada kimse gık demedi.

insan bu tür medeni tavırları, dostluğu, saha dışında dostane yaşayabilme hasletini özlüyor ya; ne ki öfke ile kin ile öyle şerbetlenmişiz ki, toplumun kanını zehirlemişler.

artık karşıt takımın renkleri bizim insanımızda arenadaki boğanın kırmızıyı görmesi gibi bir aksülamel uyandırmaya başladı.

neler oluyor bize yav, ama çok yazık olduğu kesin.

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herhangi bir sorun yokken, neden sorunmus gibi davranilirlar anlamiyorum. hersey gayet normal..

Gargoulle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fanatizmin galatasaraylısı, fenerbahçelisi yok... gökhan gönül de fatih terimi kucakladığında çok hoşuma gitmişti, ama birileri burada bahsedilen tepkilerin aynısını gösterdi.
geçende okumuştum, interli bir oyuncu milanı tuttuğunu söylemişti. bizim buralarda cinayet kabul edilecek bir ifşaattı bu, ama italyada kimse gık demedi.

insan bu tür medeni tavırları, dostluğu, saha dışında dostane yaşayabilme hasletini özlüyor ya; ne ki öfke ile kin ile öyle şerbetlenmişiz ki, toplumun kanını zehirlemişler.

artık karşıt takımın renkleri bizim insanımızda arenadaki boğanın kırmızıyı görmesi gibi bir aksülamel uyandırmaya başladı.

neler oluyor bize yav, ama çok yazık olduğu kesin.

Koyu bir GS'lıyım. Twitter üzerinde de ben ve benim gibi değer verdiğim pek çok GS'lı arkadaşlarım isyan etmiş durumda.
Tepkimiz konusunda bizleri eleştiren arkadaşlar acaba Rıdvan'ın şikenin örtbas edilmesi sürecinde göstermiş olduğu "üstün" gayretleri unuttu mu?
Emin olun ne ben ne de arkadaşlarım GS TV'ye bir FB'li çıkacak diye tepki göstermemektedir. Tepkinin nedeni GS TV'ye TC Mahkemeleri tarafından cezalandırılmış olan Aziz Yıldırım ve suç örgütünün sempatizanı olan bir kişinin GS TV'ye çıkmasıdır.

Rıdvan Dilmen değil miydi Burak'a kendi oyuncumuza "Futbolcu demeye utanıyorum" diyen. Bahri Havadır nasıl oluyor da bunu görmezden gelip böyle bir şeye kalkışabiliyor.
Madem bir FB'li olacak neden bu isim Mehmet Demirkol yada Kemal Belgin gibi adamlar değil de Rıdvan Dilmen?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence hiçbir fenerbahçeli buna tepki göstermiyor,gösteren varsa da çok az.
ortamı geren yine her zaman ki gibi BİZİM --İĞRENÇ-- MEDYAMIZ.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence ortada tepki diye bir şey yok. Medya haber, polemik ve münakaşa ortamı arıyor. Bende Galatasaraylıyım. Rıdvanın olması değil olmaması şaşırtıcı olurdu çünkü kim ne derse desin adamın ratig'i yüksek. Tepki çekti diye haber yapanlara en büyük tepkiyi göstermek gerek.

Gargoulle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ortada tepki diye bir şey yok. Medya haber, polemik ve münakaşa ortamı arıyor. Bende Galatasaraylıyım. Rıdvanın olması değil olmaması şaşırtıcı olurdu çünkü kim ne derse desin adamın ratig'i yüksek. Tepki çekti diye haber yapanlara en büyük tepkiyi göstermek gerek.

Rating mi? Unuttuğun bir şey var. GS TV bağımsız bir kanal değildir. GS TV Galatasaray'ın kanalıdır. Kurumsal bir iletişim kanalıdır. Yayın politikasını belirlerken ratingden önce gelen endişeleri olmalıdır.
Kendi oyuncularına hakaret eden bir adamın GS TV'de ne işi olabilir mantıklı bir yanıt verebilir misin?
Bugün kendi yöneticisi Adnan Öztürk'ü bile konuşturmayanlar şimdi Rıdvan Dilmen'i çıkarıyorlar, bana bunun mantıklı bir yanıtını verebilir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tepkimi çekti taraflı yorumlar yapan zaman zaman ince ince galatasaraya giydiren aziz yıldırım ın kankası olan birini gs tv de görmek istemem

Reaksiyon puanı
10,315
bir bahaneniz olmuştur hep, dediğiniz adamlar gelseydi de yine bir bahane uydurur ortalığı yıkardınız.
geçin bunları bi kalem, bizim sizinle, sizin bizim gibi düşünenlerle bir işimiz yok, olamaz da zaten!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Benim tepkimi çekti taraflı yorumlar yapan zaman zaman ince ince galatasaraya giydiren aziz yıldırım ın kankası olan birini gs tv de görmek istemem
rıdvan dilmenin fenerbahçe ile yakınlığı başka, gstv'ye çağrılış sebebi başka... gstv'de 3 temmuz süreci konuşulmayacak ki? galatasaray ve ünal aysal yönetimi konuşulacak.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="width: 653, align: center"]
[TR]
[TD]KAMUOYUNA

Galatasaray Televizyonumuzda yayınlanmakta olan "Başkanın Ajandası" programı hakkında son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine bazı hatırlatmalarda bulunma ve açıklama yapma gereği duyduk.

Geçtiğimiz yıllarda yeniden yapılandırılarak gerek yayın politikası gerekse taraftarın beklentilerini karşılaması konusunda özverili çalışmalarını takdirle izlediğimiz ve her zaman desteklediğimiz GSTV çıtasını yükseltirken,taraftarının bakış açısının, nabzının ve bazı değerlerinin yok sayılmasının bizler için kabul edilebilir hiç bir tarafı yoktur.

"3 Temmuz'dan bu yana" serüveninin amansız savunucusu, "şeytanın" avukatını ve yıllardır "alma, aldırtma" diye sonsuz bir kampanya sürdürdüğümüz malum gazetenin spor müdürünü, sanki tarafsız bir yayın politikası uyguluyormuş gibi sözde "demokratikleşme" kisvesi altında kulübümüzün resmi televizyonunda görmemizin hiç bir açıklaması yoktur.

Düşünülen programa davet edilen isimleri zikrederek reklam ve prim vermek istemediğimiz, ki bir kaçının kime ve neye hizmet ettiklerini yıllardır anlayamadığımız sözde spor yorumcuları ya da yazarlarını kulübümüzün kanalında yayına davet etmemizdeki amaç ve beklenti nedir çözebilmiş değiliz.

Bizler başkanımızın; kadromuzu şike davasının bir numaralı zatına sızdırarak ajanlık yaptığı resmi belgelerle sabitlenmiş, yayıncı kuruluşun adını anmak istemediğimiz muhabirine bile röportaj vermesinden rahatsızlık duyarken, kendi televizyonumuzda başkanımızın, adına yapılan programda bu şahıslarla bırakın bir araya gelmesini, aynı stüdyo içinde bulunmasına bile Galatasaray taraftarının vicdanı razı olmayacaktır.

Gelinen bu noktayı, programı ve aynı çizgide sürecek yayıncılık politikasını asla ve asla tasvip etmediğimizi, şiddetle reddettiğimizin altını kalın çizgilerle çiziyor, "demokratikleşme"nin sadece demokratik, tarafsız, tertemiz ve kirli işlere bulaşmamış insanlarla yapılabileceğine inanıyoruz.

Galatasaray TV'nin kendi hedeflerinde de yazdığı gibi Galatasaray'ın ve Galatasaraylılığın vizyonuna, kalitesine, ağırbaşlılığına ve dünyaya bakış açısına yakışan bir politika ve çizgide yürüyeceğinden ve daha geniş kitlelere ulaşma gayesinde Türksat üzerinden yayına geçerek önce kendi taraftarımıza ulaşmanın birinci hedefimiz olacağından şüphemiz yok ama; yukarıda bahsettiğimiz fikir ve formatlara enerjimizi ve zamanımızı harcamak yerine, Büyük Galatasaray ailesi olarak önümüzdeki zorlu süreçlerde ve yürüdüğümüz hedeflerde, dün olduğumuzdan daha yoğun çalışarak ve bugün olduğumuzdan daha çok kenetlenerek; Galatasaray için omuz omuza olma zamanının geldiğine inanıyoruz...

İlgililerin dikkatine ve tüm kamuoyuna saygıyla sunarız.

http://www.ultraslan.com/
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]