Ayrılık

Katılanınız var mı?

• Evet

Kullanılan: 10 38.5%
  • Hayır

Kullanılan: 16 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    26

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
Katılıyorum. Bende soğuyacağım yakında. En sevmediğim davranışlardan birisi de açtığım ancak pişman olduğum konuların silinmemesi. O konu yüzünden soğutulacağım yakında.
Bilgisizce açtığım gereksiz konuların silinmemesi benim de sinirimi fena bozuyor, aptallıklarım içimde ukte kalıyor.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
2008 R2 olacak o.
Yanlış yere yazdınız sanırım. Ayrıca ismimi değiştirmem için 1 yıl beklemek zorundayım.
Neyse biz konumuza dönersek, eğer kişi kötü niyetli değilse ve geleceği bilseydi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Ama bu işin içinde "Ne zaman ve nasıl öleceğim?" sorusu da var işte.

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
İnsana ders veren yaptığı hatalardır zaten. O hatalar bizi biz yapar. Kimse güllük gülistanlık bir hayat yaşamıyor. Hatalardan utanmak yerine ders çıkarıp ileride tekrar etmemek lazım.
Zaten hatasız kul olmaz diye bir laf vardır bu konuyla ilgili.

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
bence bazı forum kurallarının ele geçirilmesi lazım (benim görüşüm bu)
mesela bir forumda adam caps lock açık yorum yapıyor moderatör cevap vermek yerine forum kurallarını göderiyor bu yasak diyor ne gerek var böyle şeylere

Reaksiyon puanı
10,315
@Allah'ın Kulu, sakin!

Olur böyle vakalar...
Hatalarımızdan ders çıkardığımızda onun adı tecrübe olur. Tecrübe geleceğimizi üzerine inşa ettiğimiz en sağlam temeldir. Üzülme. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şu yönetici alımı üzerine birkaç kelam da ben etmek istedim.

Şu an uygulanan sistem en sağlam ve en güvenilir bir yoldur. Kişi siteye üye olarak epeyce bir süre takip ediliyor, ahlâkı, bilgisi, görgüsü ve kişilere sağladığı yarar olarak değerlendiriliyor ve o kişinin uygunluğuna karar verildiğinde kendisine teklif ediliyor. Bundan daha uygun ve realist bir yöntem yoktur, emin olun buna.

İşte bu sayededir ki bu sitenin yöneticileri diğer hiçbir sitede bulunmayan kalite ve uygunlukta güzel insanlara sahiptir. "Beni niye almıyorlar, benim neyim eksik?" gibi düşünen arkadaşlar işte bu yüzden alınmadığınızı bilmenizi isterim. Bu düşünceler aklına gelen biri zaten yönetici olmayı hak etmiyordur.

Ayrıca kalbinde insanlara hizmet gibi ulvi bir erdem bulunan kişinin ille de yönetici etiketi taşımasına gerek yok. O layık olduğunu ileride zaten bulacaktır.

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Dur köşeye sıkıştırdım seni gitme .
Casus musun ? Kimlere çalışıyorsun? Boss kim adını söyle.
Bizim möderatörler cevap verince Boss kaçtı mı? Yapayalnızmı kaldın?

Creativ kardeş ceplerini ara uyuşturucu çıkaracağız cebinden. Bizim polislerin taktiği baya işe yarar

Forumun en sonunda Zebanilerin zindanı var oraya transfer edelim arkadaşı

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Dur köşeye sıkıştırdım seni gitme .
Casus musun ? Kimlere çalışıyorsun? Boss kim adını söyle.
Bizim möderatörler cevap verince Boss kaçtı mı? Yapayalnızmı kaldın?

Creativ kardeş ceplerini ara uyuşturucu çıkaracağız cebinden. Bizim polislerin taktiği baya işe yarar

Forumun en sonunda Zebanilerin zindanı var oraya transfer edelim arkadaşı
fazla sherlock izlemiş arkadaş galiba :) :)

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
Taş yerinde ağırdır demiş atalarımız, bırakın yerinde kalsın kuyuya falan atmayın...