- Konuyu başlatan
foruma karşı ayaklanma çıkardın misaliBu sorunun üstesinden gelmek istiyorum ama şu hatadan bir arınmak istiyorum. Yazdıklarımdan çok utanıyorum. Abarttım çok fazla.
2008 R2 olacak o.Keşke gelecekte ne zaman ne olacağını net bir şekilde bilsem ve ona göre hareket etsem. Gelecekte ne olacağını bilmediğim için bilmeden hareket edip sonra da işlerin büyümesine sebep oluyorum.![]()
Merak ediyoruz kim sana ne yaptıPekala, başım şu anda çok kötü dönüyor. Kendimi patlayan bomba gibi hissediyorum.
Bilgisizce açtığım gereksiz konuların silinmemesi benim de sinirimi fena bozuyor, aptallıklarım içimde ukte kalıyor.Katılıyorum. Bende soğuyacağım yakında. En sevmediğim davranışlardan birisi de açtığım ancak pişman olduğum konuların silinmemesi. O konu yüzünden soğutulacağım yakında.
Yanlış yere yazdınız sanırım. Ayrıca ismimi değiştirmem için 1 yıl beklemek zorundayım.2008 R2 olacak o.
ne güzel konuştun moderatörümİnsana ders veren yaptığı hatalardır zaten. O hatalar bizi biz yapar. Kimse güllük gülistanlık bir hayat yaşamıyor. Hatalardan utanmak yerine ders çıkarıp ileride tekrar etmemek lazım.
Zaten hatasız kul olmaz diye bir laf vardır bu konuyla ilgili.İnsana ders veren yaptığı hatalardır zaten. O hatalar bizi biz yapar. Kimse güllük gülistanlık bir hayat yaşamıyor. Hatalardan utanmak yerine ders çıkarıp ileride tekrar etmemek lazım.
Bu ne demek? Kafamı kurcalayan bir şeyler var gibi deyimler var ancak kafam kurcalandı ilk defa duyuyorum.Benim kafam kurcalanmıştı.
Ben olsam hiç.Bana mod Luk teklif edilse bile kabul etmem (zaten etmezler?)
Çünkü yaptığı işin zorluğunu biliyorum çoğu kişi mod Luk yapmayı kolay bir şey sanıyor ama öyle değil işte işler
tamam mı devam mı foruma?Ben olsam hiç.![]()
Budur!Zaten devam ediyorum.![]()
bu gazla ayrılamaz daha hocamBudur!
Kafanı formatla, herşeyi unut ve...
Yola devam!![]()
fazla sherlock izlemiş arkadaş galibaDur köşeye sıkıştırdım seni gitme .
Casus musun ? Kimlere çalışıyorsun? Boss kim adını söyle.
Bizim möderatörler cevap verince Boss kaçtı mı? Yapayalnızmı kaldın?
Creativ kardeş ceplerini ara uyuşturucu çıkaracağız cebinden. Bizim polislerin taktiği baya işe yarar
Forumun en sonunda Zebanilerin zindanı var oraya transfer edelim arkadaşı