Ayrı ayrı Chrome kullanmak?

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Merhaba arkadaşlar ben büyük Chrome hastasıyım başka tarayıcılarla yapamıyorum Firefox, IE gibi. Ben memlekete geldim fakat dayımda sürekli Chrome kullandığı için ben kullanamıyorum. Acaba iki farklı Chrome kullanmamız mümkün müdür? Kendim için senkronizasyon yapacağım. Teşekkürler.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kendine özel bir profil oluşturabilirsin.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Olur mu bilmem ama bilgisayarda yeni bir kullanıcı hesabı aç. Bu hesaba chrome kurarak kendi hesabından senkranizasyonunu yap. Olur gibime geliyor ama denemek lazım...

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Kendine özel bir profil oluşturabilirsin.

Teşekkürler hocam yeni profil oluşturdum daha önce nasıl görmedim anlamadım. Kendime karakter resmide seçebildim teşekkürler tekrardan :)

Olur mu bilmem ama bilgisayarda yeni bir kullanıcı hesabı aç. Bu hesaba chrome kurarak kendi hesabından senkranizasyonunu yap. Olur gibime geliyor ama denemek lazım...

Yeni kullanıcı hesabı açamam malesef hocam :) Ama üstteki arkadaşımızın dediğini yaptım çok iyi oldu. Yardımın için çok teşekkür ederim :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hmm bak iyimiş, ben bilmiyordum bunu iyi oldu. Sağolasın [MENTION=75364]dgncn[/MENTION]

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu senkronize işini ben sevmiyorum yaa.. O yüzden chrome u farklı halleriyle kullanmak daha iyidir..

Diğer üçü dışında Canary build kanalından bilgisayarınıza farklı kurulum yapabilirsiniz.. Yani normal kromun üstüne kurmuyor farklı kurulum yapıyor canary build

--- Mesaj Güncellendi ---

Farklı olarak SRWare iron tarayıcısını kurabilirsiniz.. Chromium altyapısını kullanıyor..

> Download < (Installer for XP,Vista,7)

Ayrıca Comodo Dragon tarayıcısını kurabilirsiniz...

https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

ogogi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chromium alt yapısını kullanan yeni Yandexi de kullanabilirsiniz.