Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-abii aypon 5 çıkmış
-yürü git olum olurmu öyle şey
-bizim ordaki telefoncuda gördüm hemde 200 lira
-ya git o çakmadır
-yok abi orjinal kaçak ipone 5 gözümle gördüm ben ya
apartmanın fahri bilişim uzamanıyım ya bu gün komşumuz, oğlunun iphone 3g cihazını getirdi oğlunu kastederek "bu s.l.k aypon'u güncellemiş ama simkart artık çalışmıyor" halledebilecek misiin? dedi. aklıma hemen bu konu geldi anlatmak istedim.
Çok boş bi konu olmuş.Sanki aypon diyen var.Amerikan özentiliği var bizde kendi dilimizi bile doğru telaffuz etmeyiz ama ingilizce kelimeleri maşallah hiç yanlış söylemeyiz.
Ne yazıldı çizildi bilmiyorum ama bence gerekli bir konu olmuş zira çevremde çok var yanlış kullanan insan hatta HTC yi hetece diye okuyanlar bile var geçen girdim bir telefoncuya eyctisi var mı dedim o ne filan dedi tamam abi dedim çıktım Aynı olayı huaweii dede yaşadım. Hauvey aydios x5 var mı dedim o ne telefon mu diyen telefoncular çıktı Burası Gebze merkez akıllı olsun herkes
sSenin yerinde olmak isterdim çevremdekiler bende yok ama "ayponu vaar aaaaaaa ayppooon" diye geziyorlar çok vahim bi durum televizyonlarda Ayfon demek lazım