LuckyVIIs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynuyorum, fazla performans gerektirmeyen league of legends oynuyorum. ancak bilgisayarımda özellikle windows 10 güncellemelerinden sonra performans düşüklüğü meydana geldi ancak ondan önce de yazının ilerisinde bahsedildiği gibi bir performans almıyordum. ben de belki ram yükselterek ya da monitör alarak bir şeyleri toplayabilirim diye düşünürken şu videoyu buldum -
.
benim laptopumun da özellikleri aynı -
ben oyundayken full hd'de en düşük ayarlarda pc de biraz ısınınca 50 fps ortalama ANCAK alıyorum.
adam diyor ki full ayarlarda full hd görüntüde bilgisayar 70-80 alıyor.
ben aylardır kafayı yiyorum bunu da görünce sinirlerim tepeme çıktı gerçekten.
bir fikir verebilen olursa çok sevinirim. iyi tatiller..
.
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB Fiyatı
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
ben oyundayken full hd'de en düşük ayarlarda pc de biraz ısınınca 50 fps ortalama ANCAK alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi şöyle bir ayrıntı fark ettim, videodaki bilgisayarda iki ram soketi varmış (Dual RAM) diyor. Bendekinde tek soket var. Bu o kadar fark yaratabilir mi?Arkadaşlar merhaba. Oyun oynuyorum, fazla performans gerektirmeyen league of legends oynuyorum. ancak bilgisayarımda özellikle windows 10 güncellemelerinden sonra performans düşüklüğü meydana geldi ancak ondan önce de yazının ilerisinde bahsedildiği gibi bir performans almıyordum. ben de belki ram yükselterek ya da monitör alarak bir şeyleri toplayabilirim diye düşünürken şu videoyu buldum -
.
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB Fiyatı
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Son düzenleme: