Soru Aynı bölümden bir arkadaşım, "Kulübümüze katılmak ister misin?" diye sorduğunda başta isteksizdim ancak kırmamak için formu doldurmuştum. Sonradan "ku

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berr388
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berr388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı bölümden bir arkadaşım, "Kulübümüze katılmak ister misin?" diye sorduğunda başta isteksizdim ancak kırmamak için formu doldurmuştum. Sonradan "kurucu üye" olarak kaydedildiğimi fark ettim, ancak bu durumu başta önemsemedim. Şimdi ise kulübün bir vakıfla ortak projeler yürüttüğünü öğrendim ve ileride hukuki, sorunlar yaratırmı bu konuda endişeleniyorum

Kurucu üye olmam, ileride beni yasal veya idari açıdan bağlar mı?

WhatsApp grubundan ve kulüpten ayrılmak dışında yapabileceğim başka birşey varmı?

yalnızca başvuru formunu doldurdum. Tavsiyeleriniz ve yönlendirmeniz için şimdiden teşekkürler

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
972
Aynı bölümden bir arkadaşım, "Kulübümüze katılmak ister misin?" diye sorduğunda başta isteksizdim ancak kırmamak için formu doldurmuştum. Sonradan "kurucu üye" olarak kaydedildiğimi fark ettim, ancak bu durumu başta önemsemedim. Şimdi ise kulübün bir vakıfla ortak projeler yürüttüğünü öğrendim ve ileride hukuki, sorunlar yaratırmı bu konuda endişeleniyorum

Kurucu üye olmam, ileride beni yasal veya idari açıdan bağlar mı?

WhatsApp grubundan ve kulüpten ayrılmak dışında yapabileceğim başka birşey varmı?

yalnızca başvuru formunu doldurdum. Tavsiyeleriniz ve yönlendirmeniz için şimdiden teşekkürler
Bağlar tabi ki kurucu üye ne demek “KURUCU” diyor…

Bence yarın sabahleyin bir hukuk bürosuna gidip destek isteyin yapabileceğiniz en iyi vakit geçirmeden avukat tutup hukuki yol sizin başvurmanız olur.

Berr388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlar tabi ki kurucu üye ne demek “KURUCU” diyor…

Bence yarın sabahleyin bir hukuk bürosuna gidip destek isteyin yapabileceğiniz en iyi vakit geçirmeden avukat tutup hukuki yol sizin başvurmanız olur.
Üyelikten ayrılsam yeterli olmazmı sizce nasıl sorunlar açabilir başıma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulüpten ayrılmış olacağım sonuçta üyelik formu dışında hiçbir imzam yok

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
972

Kulüpten ayrılmış olacağım sonuçta üyelik formu dışında hiçbir imzam yok
Kâğıdın üstüne ıslak imza attığın anda o orada yazan herşeyi kabul etmiş sayılacağın için ve kurucu üye olduğundan o sözleşme seni bağlar bunu ancak mahkeme yoluyla çözersin avukat bulman gerekiyor

Berr388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kâğıdın üstüne ıslak imza attığın anda o orada yazan herşeyi kabul etmiş sayılacağın için ve kurucu üye olduğundan o sözleşme seni bağlar bunu ancak mahkeme yoluyla çözersin avukat bulman gerekiyor
Tamam ama kulubun yönetim kurulunda falan değilim külüple ilişiğim tamamen kesilirse benimle alakası kalırmıki

Hocam korkutuyorsun beni

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
972
Tamam ama kulubun yönetim kurulunda falan değilim külüple ilişiğim tamamen kesilirse benimle alakası kalırmıki

Hocam korkutuyorsun beni
Korkacak birşey yok yönetim kurulunda olmasan bile çıkmak istiyorsan sözleşmeni feshetmen lazım onlarla konuş fesih işine yanaşmazlarsa mecburen avukat tutup dava açacaksın

Berr388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi üniversite kulübü kulüp kurulurken yeter sayıya ulaşmak için 15 üye topluyorlar diye biliyorum o onun dışında herhangi bir şey yok gidip kulübün danışman hocasıyla konuşacağım pazartesi günü ayrılmak için

Abi üniversite kulübü kulüp kurulurken yeter sayıya ulaşmak için 15 üye topluyorlar diye biliyorum o onun dışında herhangi bir şey yok gidip kulübün danışman hocasıyla konuşacağım pazartesi günü ayrılmak için

Ben çok takıntılı bir insanım şuan mesela bunun yüzünden uyuyamıyorum 2 gündür düzgün yemek yemedim boktan bir kulüp yüzünden geleceğimden olmak istemiyorum.

Ayrıca avukat tutamam o kadar bütçem yok kendimi zor idare ediyorum.

Ne kadar aptalım düşününce kendime küfrediyorum.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
972

Ben çok takıntılı bir insanım şuan mesela bunun yüzünden uyuyamıyorum 2 gündür düzgün yemek yemedim boktan bir kulüp yüzünden geleceğimden olmak istemiyorum.

Ayrıca avukat tutamam o kadar bütçem yok kendimi zor idare ediyorum.

Ne kadar aptalım düşününce kendime küfrediyorum.
Üniversite dahi olsa ortada bir sözleşme var ve sen kulüpten ayrılmak istiyorsan sözleşmeyi feshetmen gerekir

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Burada ki her şeyi kurucu üye üstlenir. Elbette etkiler.