Ayna - Gitme Kal diyemedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TazzzY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Mükemmel şarkı dostum sağolasın teşekkürler...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
çok güzel parça Zaten AYNA Türkiyenin gelmiş geçmiş en kaliteli gruplarından biridir...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
çok güzel parça Zaten AYNA Türkiyenin gelmiş geçmiş en kaliteli gruplarından biridir...

Evet öyle dört gözle yeni parçalarını bekliyorum ama çoğu kaynakta grubun dağıldığını söylüyorlar kendi fan sayfası ise grubun dağılmadığını Erhan güleryüzün daha iyi parçalarla geliceğini söylüyorlar inşallah tekrar güzel parçalarla dönerler :flowers:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Grup dağılmadı... Özellikle Cemil in gruptan ayrılmasıyla grup dağıldı dedikoduları çıktı ancak Cemil gruptan ayrıldıktan sonra Grup 3 albüm daha yaptı... Üstelik Ayna grubunda Erhan Güleryüz dışında neredeyse tüm elemanlar zaman zaman gruptan ayrılıp geri dönmüşler... 30 küsur sanatçı Ayna grubunda yer alıp ayrılmış...

Grubun dağılması diye bir şey söz konusu değil... Yeni bir albüm hazırlığı içinde oldukları da biliniyor...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Mükemmel bir şarkı. Teşekkürler paylaştığın için

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Grup dağılmadı... Özellikle Cemil in gruptan ayrılmasıyla grup dağıldı dedikoduları çıktı ancak Cemil gruptan ayrıldıktan sonra Grup 3 albüm daha yaptı... Üstelik Ayna grubunda Erhan Güleryüz dışında neredeyse tüm elemanlar zaman zaman gruptan ayrılıp geri dönmüşler... 30 küsur sanatçı Ayna grubunda yer alıp ayrılmış...

Grubun dağılması diye bir şey söz konusu değil... Yeni bir albüm hazırlığı içinde oldukları da biliniyor...

Bence grubun zaten bel kemiği erhan güleryüz :)