- Reaksiyon puanı
- 4
evet arkadaşlar kim ne kadar download yapıyor görelim
Eskiden 150+ idi. Şimdi 25den sonra hız düştüğü için birşey yapamıyoruz.
ttnet belki (hiç sanıyorum ama ) şaka yapabilir. şu an için hız düşmesi söz konusu değil download'a devamAcaba hız düşmesi sizlerde uygulamaya geçti mi acaba? Yoksa 1 Nisanda Nisan 1 şakası mı yapacak bize ttnet
Doping adil kullanım kotası uygulamaya başladı, bundan sonra bana download yok... 1 yıldır düşmeyen hızım bu ay düştü, bu ay arkadaşımı üye yaptım bir de... Hızımı düşürerek ödüllendirdiler beni, her an kpattırabilirim doping i...
Doping adil kullanım kotası uygulamaya başladı, bundan sonra bana download yok... 1 yıldır düşmeyen hızım bu ay düştü, bu ay arkadaşımı üye yaptım bir de... Hızımı düşürerek ödüllendirdiler beni, her an kpattırabilirim doping i...
Hocam ben Biri netteyim Koç şimdi vodafona sattı şirketi bende de aynen bir yıl düşmeyen hız bu ay düştü şimdi kazınıyorum. Baktım 80 GB falan olmuş daha...
Şu An Baktım TTneT'ten 189 Gb.250+ Yazıktır Günahtır Forever IDM
1300 kbps ile dosya çekmeye alışmıştık, kota sınırı gelince 120 kbps ile dosya indirmek ölüm olacak