OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
AKK ye rahmen 83 GB indirmişim ben 

kesinlikle hocam madem yazıyorsun o zaman hızın düştüğünde neden söylenip duruyorsun marifetmis gibi yok su kadar gb yok benimki daha fazla gibilerinden yazılar alemsiniz yaNe akılsız adamlarsınız yav ... Afferin böyle konular açınki , ttnet adil indirme kotası koysun ... 15 GB dan sonra niye hızımız düşüyor diye ağlamayın.
ne alakası var? biz yazmasak ttnetin haberi olmayacak yani öyle mi? saçma sapan yorumlar yapmayın allah aşkına...Ne akılsız adamlarsınız yav ... Afferin böyle konular açınki , ttnet adil indirme kotası koysun ... 15 GB dan sonra niye hızımız düşüyor diye ağlamayın.
Siz kırın daha ayın ilk gününden rekorları 2 gün sonra görcem ben sizi adil kullanım kotası kapıyı çaldığında![]()
Bu hız bende olsa bulut sistemler yetmez bana![]()
Beyler hadi ama bir an önce 50 gb'ı geçin de haberimiz olun hızın düşüp düşmediğinden ona göre bir şeyler indirmeye başlayacağım da47 gb oldu fena tırsıyorum açıkcası. bu sabaha kadar 50 yi geçirtir torrentler yarın ne olacak bakalım ?
--- Mesaj Güncellendi ---
49,4 olmuş lan tırsmaya başlıyorum.
Beyler hadi ama bir an önce 50 gb'ı geçin de haberimiz olun hızın düşüp düşmediğinden ona göre bir şeyler indirmeye başlayacağım da![]()
bende 8 mb sınırsız ttnet kullanıyorum ve burdaki indirmelere bakıyorumda maşallah ne indiriyosunuz beyler böye ayda 1 tb inidrenide gördüm helal olsun çok merak ettim ne indirdiğinizi ben bi türlü 200 gb ı geçemedim dowladda
Film müzik dizi belgesel program ne bulursam. Maksat netin parası çıksın boşa akmasın su![]()
bende 8 mb sınırsız ttnet kullanıyorum ve burdaki indirmelere bakıyorumda maşallah ne indiriyosunuz beyler böye ayda 1 tb inidrenide gördüm helal olsun çok merak ettim ne indirdiğinizi ben bi türlü 200 gb ı geçemedim dowladda