Aykut Kocaman İmzayı Attı!

Reaksiyon puanı
626
eotoa-3.jpg

Fenerbahçe’nin daha önceden anlaşma sağladığı ve takımın başına geçirdiği Aykut Kocaman, düzenlenen basın toplantısıyla sözleşme imzaladı. İmza töreninde ilk sözü alan Başkan Aziz Yıldırım şöyle konuştu:

“Tek değişmeyen şey, değişimdir. İnsan hayatında hatalar da yapabilir. Size göre hata olabilir, bana göre değildir. Bizim Aykut Kocaman’la tanışmamız 1990 yılına dayanır. O futbolcuydu, ben yönetici… Biz Aykut hocayı 4 sene önce tanımadık. 27 sene oldu. İnsanlar sevdiklerine kızabilirler, kötü söz de söyleyebilirler. Ben de söyledim ama bizim hayata bakış açımız aynıdır. Sonunda geldiğimiz noktada bizim için en önemlisi Fenerbahçe’dir.

‘Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe’ sözünü ben mahkemede söyledim. Daha önce ‘Ben onunla çalışmam’ demişim. Fark etmez. Bu beraberlik ömür boyu sürecektir. Onun Fenerbahçeliliğini hiçbir şekilde tartışamayız. Benim söyleyeceklerim bu kadar Aykut’cum. Sana, hepimize hayırlısı olsun. Bütün camia seni tereddütsüz düşündüğümüz için seni bu takımın başına geçirdik. Her şey seninle olsun.”

Kocaman imzaladı… Aziz Yıldırım: İnsan hatalar da yapabilir