Denizhan Dakılır dedi ki:Selamlar
Bu olayı kısaca anlatıyım bilmiyenler için.Vinçin kancası ayın tam üstüne durmuş.Üstünde derken uzaktaki bakış açısında.O andada fotorafı çekmişler.OLay budur.
seakar dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Selamlar
Bu olayı kısaca anlatıyım bilmiyenler için.Vinçin kancası ayın tam üstüne durmuş.Üstünde derken uzaktaki bakış açısında.O andada fotorafı çekmişler.OLay budur.
Saol ya.
Ben de 4 saattir internette araştırıyodum nasıl yapmışlar diye.
![]()
![]()
![]()
Aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler denizhanDenizhan Dakılır dedi ki:seakar dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Selamlar
Saol ya.
![]()
![]()
![]()
Selam ,
Dalga geçceğin yerde.Teşekkür etsen daha güzel olacak.Ben bilmiyenler için söyledim.Eğer benle bir sorunun varsa bunu özel mesajla iletirsen daha makbul geçer.Çünkü ben artık cea almak istemiyorum.İyi günler
Denizhan Dakılır dedi ki:seakar dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Selamlar
Saol ya.
![]()
![]()
![]()
Selam ,
Dalga geçceğin yerde.Teşekkür etsen daha güzel olacak.Ben bilmiyenler için söyledim.Eğer benle bir sorunun varsa bunu özel mesajla iletirsen daha makbul geçer.Çünkü ben artık cea almak istemiyorum.İyi günler