Ayı imana geldi..:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smartboytalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ateistlik ya da bir başka fikir burada tartışılmaz arkadaşlar lütfen kırmayın birbirinizi

mkayan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sizin verdiğiniz bu yazı ile ilk mesaj arasında koca bir mantık hatası var, çünkü ilk mesajda karşı tarafa saldırı yoktu hakaret yoktu, tam tersine doğruyu ispatlama adına güzel bir iki kelam vardı ama sizinki resmen hakaret ve iftira dolu amaçsız saldırı denecek türden saçmalama, kusura bakmayın kaale bile alınacak tarafı yok!

evet mantık hatası olduğu kesin, Allah'ın bir kuluyla konuştuğu bütün dini kitaplarda tespit edilememiş ama ilk mesajda ki doğruyu ispat aracınız bu!

eleştirdiğin fıkra da ise hakaret olmadığı gibi espri sadece bir durum komedisinden ibaret skeci yapılsa TRT'de bile yayınlanır!

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
:Berber süpermiş :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İki yazıda cok güzeldi ama bu kelimede güzeldi
:D

Teşekkürler Rapçi dostum peace !! :D

Bi insanda hiçmi sevimlilik olmaz arkadaş!! Yok işte yok avatara bak hele
:D

Sen modları yönlendirmeyemi kalkıyosun bana mı
öyle geliyo antipatik?

Acizliğin geldiği son nokta... zavallı :)
+.............................................................................................

Acizin gelebileceği son nokta. Şakşakçıları saymıyorum bile :D

Haydi selametle...

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
+.............................................................................................

Acizin gelebileceği son nokta. Şakşakçıları saymıyorum bile :D

Haydi selametle...

Acizlik Kendidüşüncelerini ifade edemeyerek senin gibi copy/paste yapmaktır :D kabul et artık. daha fazla ezilme antipatikciğim :D susta adam sansınlar

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Çocuk gibi kavga etmeyi bırakın artık
Herkes inandıklarını başka inanclara hakaret etmemek şartıyla burada paylaşabilir
hatta inancların doğruluğunu bile tartışabiliriz (hakaret olmadan). Amacımız sadece birbirimize saygı çerçevesinde görüşlerimizi sunmak olmalıdır.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Temel çok güzel ama berber tutmamış gibi :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Acizlik Kendidüşüncelerini ifade edemeyerek senin gibi copy/paste yapmaktır :D kabul et artık. daha fazla ezilme antipatikciğim :D susta adam sansınlar
Acizliğini insanlara aciz diyerek kapatabileceğini sanan aciz bir insan :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ordaki antipatik kelimesi hoşuma gitti deyim yerindeyse cuk oturdu :D fikrimizi belirttik şakşakçı olduk anlamadım :D neyse konuyu dağıtmayalım

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ordaki antipatik kelimesi hoşuma gitti deyim yerindeyse cuk oturdu :D fikrimizi belirttik şakşakçı olduk anlamadım :D neyse konuyu dağıtmayalım

konu mu kaldı daha ? bu kadar saçmalığı boşuna mı yazıyorum ?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bi insanda hiçmi sevimlilik olmaz arkadaş!! Yok işte yok avatara bak hele :D
:mrgreen::mrgreen:

Bu laf acaip hoşuma gitti gülüyorum halen :D

Acizliğini insanlara aciz diyerek kapatabileceğini sanan aciz bir insan :D

:D:D

Bu kadar cuk ' kalı lafı yedikden sonra başkasının biletleriyle uğraşcana kendi biletini alıp gitse iyi olcak.

bitirim ikili " zorhak la antigs " yada şöyle bi desek "saçma ve trajikomik" :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
ATEIST

Temel ateistmis. Birgün ormanda gezerken etrafina bakinmis ve "Hersey ne kadar tesadüf eseri olusmus" diye düsünürken birden arkasindan gelen sesle irkilmis.
Arkasina dönüp baktiginda büyük bir ayinin kendisine hizla yaklasmakta oldugunu görmüs.
Temel kosmus ayi kovalamis. En sonunda Temel bir agaç kütügüne takilarak yere düsmüs.
Ayida Temel'in üstüne atlamis. Tam pençesini Temel'e vuracakken Temel haykirmis :
-"Taaaanriiiiimmm!"
Bir anda hersey durmus. Dünya dönmemis, ayi donup kalmis, dere akmaz olmus.
Temel aptallasmis bir sekilde ne oldugunu anlamaya çalisirken gökten bir isik hüzmesi Temel'e dogru yaklasmis ve isiktan bir gelmis:
-"Bugüne kadar beni hep inkar ettin. simdi sikisinca beni çagirip yardim istiyorsun. simdi söyle bana bugüne kadar beni inkar edene ben simdi nasil yardim edeyim."
Temel iyice aptallasmis bir sekilde:
-"Tamam seni bugüne kadar hep inkar ettim. simdi de senden yardim istemem anlamsiz. Ama en azindan su ayiyi imana getirebilirsin" demis.
Ses "Peki" dedikten sonra isik hüzmesi kaybolmus.
Hersey normale dönmüs. Dünya dönmeye baslamis, dere akmis, ayi da elini indirmis.
Temel tam "yirritik" diye düsünürken ayi iki elinide havaya kaldirarak ve söyle demis:

-"Ey Allah'im senin rizkinla orucumu açiyorum. Hamdolsun verdigin nimetlere. Amin"

Ateist BERBER

Berber başlar anlatmaya.Dünya düzeninin bozuk olduğu konusundan başlar ve devam eder.Filistinde ki katliam,küçücük çocukların kapkaç unsurları oluşu,aile içi şiddet ve cinnet,ıraktaki mezhep kavgaları .... vs.Ve nihayet çıkarır ağzındaki baklayı ve şöyle der allah dostu olan müşterisine

-Netice olarak ben allah�ın varlığına inanmıyorum(haşa).Eğer sizin anlattığınız allah var olsa idi bu kadar kötü gidişata dur der,yardım ederdi.... Allah dostu bakarki adam gayet kararlı bi şekilde anlatıyor.Gereksiz bi diyaloğa girmek istemez.Keza anlatmaya çalıştığında berberin inkarını tekrarlayacağından korkar.Bir süre sonra tıraş sona erer.Alınacak alınır,para üstü verilir.Allah dostu iyi günler dileyip tam kapıdan çıkacak olur ki karşı kaldırımdan bu tarafa doğru saçı sakalına karışmış pespal biri yaklaşmakta.Dyanamaz döner ve derki berbere

-Ben berberin ve berberlik mesleğinin varlığına inanmıyorum.Şu karşıdan gelen adama bir bakasana.Eğer senin berberlik dedğin şey olaydı!bu adamın bu saç,sakalla gezmesine müsade edilirmiydi.

Bu hikayenin bir kere devamı var...Aha yazıyım.

Ee görmüyor musun işte ben burdayım berberim ve saç kesiyorum bana gelmeyenler varsa ben ne yapayım demiş.Adam da işte bak gördün mü Allah da var ama ona gitmeyenler varsa Allah ne yapsın(gitmek:ibadet etmek anlamında yani)Devamı böyle bu hikayenin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten berber olmamış diyenler o tamamı değil ben yazdım önceki mesajımda gerisini berber hikayesinin.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu hikayenin bir kere devamı var...Aha yazıyım.

Ee görmüyor musun işte ben burdayım berberim ve saç kesiyorum bana gelmeyenler varsa ben ne yapayım demiş.Adam da işte bak gördün mü Allah da var ama ona gitmeyenler varsa Allah ne yapsın(gitmek:ibadet etmek anlamında yani)Devamı böyle bu hikayenin.

Hikayenin devamı var ama bence benim bıraktığım yerden sonra okuma yazma bilen bir çok kişi bu son kısmı kendi kafasında tamamlayabilir:)

Yani bir fıkranın ya da hikayenin diyelim ana fikrini anlatmanın o anlatılanın tadını kaçırdığını düşünüyorum.

Yine de ilgine teşekkürler:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hayır ben bunu biryerde okumuştum sadece devamını yazmayı unutmuş mu kopyala/yapıştır mı yapmış bilmiyorum ama bende yazdım işte çünkü bazıları berber olmamış diyorlardı da onun için anlattım ne olduğunu şimdi daha iyi anlarlar.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
:mrgreen::mrgreen:

Bu laf acaip hoşuma gitti gülüyorum halen :D

:D:D

Bu kadar cuk ' kalı lafı yedikden sonra başkasının biletleriyle uğraşcana kendi biletini alıp gitse iyi olcak.

bitirim ikili " zorhak la antigs " yada şöyle bi desek "saçma ve trajikomik" :D

2 + 1 = 3 oku bakıyım ?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar burası komik yazı bölümü tartışmalara girmeyelim lütfen
konu kapatılmıştır.
Not: 2 saat için halı saha maçına gittim neler ettiniz burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...