• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Aygıt Kurulumu Yapılmıyor

burak kabaoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlar,

Xperia telefonumu pc'ye bağlayamıyorum. Aygıt kurulumu tamamlanmıyor. Tüm aygıtları şu şekilde kaldırdım.

1- http://i.hizliresim.com/o05lj9.png

Companion'u sildim bir daha yükledim ardından.

PC'ye bağladım cihazı. Şarj et modundayken aygıt kurulumu burada kalıyor.

http://i.hizliresim.com/l3XRdr.png

2- Hızlı Resim - 3

Şu şekilde kalıyor.

Ardından MTP'ye tıklıyorum telefondan. Durum hala aynı bir şey değişmiyor.

Midi'ye tıklayınca cihazın sol üstündeki sarı bildirim ışığı yanıyor. Diğer modlarda yanmıyor. Midi'ye alınca ise sadece pc'ye companion yüklemeye çalışıyor cihaz yeniden. Aygıt kurulumu hala aynı şekilde değişmiyor.

developerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Kardeşim tüm usb driverlerini indirip kurman gerek. Bizim arkadaşta da Sony Xperia M4 Aqua var. Durup dururken usb görmemeye başladı. Sony ile iletişime geçtiğimizde servise verin denildi. Ama seninki yazılımsan gözüküyor. Başka bir bilgisayarda denemende fayda var.

burak kabaoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim tüm usb driverlerini indirip kurman gerek. Bizim arkadaşta da Sony Xperia M4 Aqua var. Durup dururken usb görmemeye başladı. Sony ile iletişime geçtiğimizde servise verin denildi. Ama seninki yazılımsan gözüküyor. Başka bir bilgisayarda denemende fayda var.
Başka bir bilgisayarda çalıştı. Sorun benim laptopta. O belli. USB driverını sony'nin sitesinden indirdim lakin bir türlü olmuyor. Örneğin telefon f8831 gibi bir şey görülüyor aygıt sürücüsünde. Güncelleştir diyip, hedef konumda indirdiğim dosyayı seçiyorum. Windows aygıtınızın sürücüsünü bulamadı, aygıtın üreticisini biliyorsanız sitesine ulaşın falan diyor

developerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Tahminimce sürücülerde sıkıntı var. Yoksa başka bilgisayarda çalışmazdı. Başka usb portlarına takmayı dene olmazsa aklıma format atmaktan başka çözüm gelmiyor. Ama biraz usb driverler ile uğraş.

burak kabaoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dünden beri çıldırmanın eşiğindeyim. 3 portta denedim sonuç aynı. Arkadaşımın telefonu bağlanıyor ama mesela :D. Format atmakta istemiyorum aşırı derecede dosyam var bilgisayarda.

developerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Dünden beri çıldırmanın eşiğindeyim. 3 portta denedim sonuç aynı. Arkadaşımın telefonu bağlanıyor ama mesela :D. Format atmakta istemiyorum aşırı derecede dosyam var bilgisayarda.

Garip. :D Valla hocam işiniz zor. :D Gerekli değilse bırakın öyle kalsın hocam. :)