Aydın Yılmaz'ın ayak bileği kırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz'ın, Elazığspor maçında sol ayak bileği kırıldı.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Aydın Yılmaz, Elazığspor karşılaşmasında üzücü bir sakatlık yaşadı. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu mücadelesinde deplasmanda Elazığspor ile karşılaşan Galatasaray'da Aydın Yılmaz'ın, Serdar Özkan ile girdiği pozisyon sonrasında bileği döndü ve ayağı kırıldı.

Sağlık ekipleri anında Aydın Yılmaz'a müdahale ederken başarılı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sarı kırmızılı futbolcu acı içerisinde yerde kalırken Elazığspor futbolcusu Serdar Özkan gözyaşlarına hakim olamadı. Galatasaray'da ise Chedjou ve Selçuk İnan'ın da duygulandığı anlar ekranlara yansıdı.

Saha içerisindeki diğer oyuncuların da yaşanan pozisyon sonrasında morallerinin bozulduğu görüldü. Öte yandan tribünlerden başarılı futbolcuya destek tezahüratları yapıldı.

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde de Portekizli Bruma da Tokatspor maçında sakatlanmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

DOKTOR SON DURUMU AÇIKLADI!

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Elazığspor mücadelesinde şok bir sakatlık yaşayan Aydın Yılmaz'ın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte İnce'nin açıklamaları...

"Sol ayak bileğinde bir kırığı var. Beraberinde bir bağda da yırtığı var. Sahada ilk müdahalesi yapıldı. Şu anda bir atere alındı. Bu gece İstanbul'a götüreceğiz. Yarın daha detaylı tetkikler yapacağız."

"Ameliyat olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Genel durumunda sıkıntısı yok. Kırığı sahada yerine oturtma imkanımız oldu. Bizim korkumuz bir dolaşım problemi olmasıydı. Öyle bir sıkıntımız olmadı. Dizde şu anda bir problem yok. "

"Daha detaylı İstanbul'a indiğimizde konuşacağız. Burada süre vermek doğru değil. Süreyi ameliyattan sonra konuşmak doğru olur. Çok talihsiz bir sakatlık olmakla beraber, çaresi olan bir iş. İnşallah ameliyat sonrasında yanımızda olacak. "

"Zemin hakkında söylenebilecek tek şey çok kötüydü. Maç öncesi bizi çok korkutuyordu, maalesef yaşadık. "

serdar_34665.jpg

sporx

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Geçmiş olsun :(
İçim cız etti o anda

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Geçmiş olsun Aydın Yılmaz, Serdar'a da helal olsun. Adam gibi adammış.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli oldu mu ne olduğunu ? İzlerken bile dayanamadım

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Geçmiş olsun çok kötü bi pozisyondu :(

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çok geçmiş olsun izliyordum maçı gördüm kapattım :(

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çoook geçmiş olsun çok kötü döndü bacağı ...

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bir türkiye kupası bunların hiçbirine değmez.

Önce bruma şimdi aydın sırada kim bilir belkide melo ?

Diğerlerinin yaptığı gibi ilk maçtan elenmemiz lazımdı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;Ne3HUOK409w]http://www.youtube.com/watch?v=Ne3HUOK409w[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kötü olmuş, geçmiş olsun.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
DOKTOR SON DURUMU AÇIKLADI!

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Elazığspor mücadelesinde şok bir sakatlık yaşayan Aydın Yılmaz'ın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte İnce'nin açıklamaları...

"Sol ayak bileğinde bir kırığı var. Beraberinde bir bağda da yırtığı var. Sahada ilk müdahalesi yapıldı. Şu anda bir atere alındı. Bu gece İstanbul'a götüreceğiz. Yarın daha detaylı tetkikler yapacağız."

"Ameliyat olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Genel durumunda sıkıntısı yok. Kırığı sahada yerine oturtma imkanımız oldu. Bizim korkumuz bir dolaşım problemi olmasıydı. Öyle bir sıkıntımız olmadı. Dizde şu anda bir problem yok. "

"Daha detaylı İstanbul'a indiğimizde konuşacağız. Burada süre vermek doğru değil. Süreyi ameliyattan sonra konuşmak doğru olur. Çok talihsiz bir sakatlık olmakla beraber, çaresi olan bir iş. İnşallah ameliyat sonrasında yanımızda olacak. "

"Zemin hakkında söylenebilecek tek şey çok kötüydü. Maç öncesi bizi çok korkutuyordu, maalesef yaşadık. "

sporx

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Geçmiş olsun Aydın.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
İnşallah en kısa zamanda sahalara döner.Geçmiş olsun.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tez zamanda iyileşmesi dileğiyle

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5 kuruş paradan kar edeyim derken işte insan hayatı bu kadar ucuz
Buna GS da dahil
Futbol sahası önemli arkadaş bunu YAPACAKSIN
Talihsizlik veya şansızlık faktörüde olabilir ama saha gerçekten birinci dereceden önemli bu olaylarda
Tek temennimiz en yakın zamanda iyilişmesi
Allah acil şifalar versin

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Off çok kötü düştü yahu Belkide Aydın'ı izlediğimiz son maç olacak bu.Şu zeminler artık denetlensin iyi olmayana ceza verilsin bu ne arkadaş insan hayatı Kulüp başkanları için bu kadar önemsiz yazıklar olsun lanet olsun

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ayak bileği kırılmış bi futbolcuya sarı kart veren gelmiş geçmiş en salak hakem bizde

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çok kötü oldum ya izlerken ama saha gerçekten kötüydü taş gibi zemin vardı zaten aydının da krampon takıldı bence yere ve oyüzden bileği kırıldı zemin yumuşak olsa birşekilde kayar kurtulurdu ama zeminin böyle sert olması bu sonucu doğurdu acil şifalar tez zamanda ayağa kalkar inşallah

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Akşam beni benden aldı ya. Kaç kere tekrarını gösterdiler de başka yerlere bakmak zorunda kaldım.

Çok çok geçmiş olsun.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hay Kupasına da Maçına da diye başlatacaklar illa insanı ya.. 2 tane beş para etmez maç için 2 tane adamımız sezonu kapattı.. Aydın ın bilek kırıldıktan sonra bir de utanmadan arlanmadan sahayı suluyorlar.. Buzlanmaya önlem olsun diye mi artık ne için suladılarsa..

Bir de o yönetmen olacak angut herif pozisyonu defalarca gösterip kendine bir ömür yetecek kadar küfür yedirdi.. 20 farklı kırılma anını hiç göstermene gerek yoktu yahu.. 1 gösterdin, 2 gösterdin ama 3. yeter de artardı bile.. Bu kadar düşüncesizlik sadece bizim tvlerimize mi mahsus bir türlü anlayamadım..

Velhasıl GEÇMİŞ OLSUN AYDIN.. İyi oynarsın kötü oynarsın ama Öyle ya da böyle ekmeğini burdan çıkarıyorsun.. inşAllah bir an önce sahalara geri dönersin.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben pozisyonu görmedim.
Lakin Oğlum izlemiş.Çok etkilenmiş.
Geçmiş Olsun.
ALLAH Şifalar Versin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçmiş Olsun Mesajı

110.yilbbb_116.jpg

Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Aydın Yılmaz'ın sakatlığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edilen Aydın Yılmaz'a ve Galatasaray Spor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletir, genç futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Beşiktaş JK

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geçmiş Olsun Aydın Yılmaz

18235_genis.jpg

Galatasaray Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu Aydın Yılmaz’ın dün akşam oynanan Elazığspor maçında geçirmiş olduğu talihsiz sakatlık hepimizi derinden üzmüştür.

Bursaspor Kulübü olarak Aydın Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini diliyoruz.

Bursaspor Kulübü

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bu türkiye kupasına normal 11'i ne diye çıkartıyor mancini anlamıyorum.