Ayda isterse hemen evlenirim!

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayda isterse hemen evlenirim!

Dünyaca ünlü ıngiliz şarkıcı Robbie Williams, GQ dergisine verdiği röportajda üç yıldır Ayda Field adlı Türk asıllı bir güzelle birlikte olduğunu söyledi ve ekledi: “Ayda hayatımın aşkı, eğer isterse hemen evlenirim.”

n güzel rehabilitasyon

Yeni albümü “Reality Killed The Video Star”ı 9 Kasım’da çıkaracak olan Robbie Williams, röportajda Ayda Field ile nasıl tanıştığını anlattı: “13 şubat 2007’de, uyuşturucu yüzünden sağlığımın kötü duruma geldiğini fark ettim. Rehabilitasyon için Arizona’daki Cottonwood’a gitmeye karar verdim. Merkeze girmeden bir hafta önce de arkadaşlarım vasıtasıyla Ayda’yla tanıştım.”

Çocuk istiyorum

Ünlü şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Başta ondan uzak durdum, çünkü daha önce kimseyi hayatıma almamıştım. Ama Ayda’yla her şey çok farklı oldu. Bu benim en uzun ilişkim ve hayatımın geri kalanını birlikte geçirebileceğim insanı bulduğumu hissediyorum. Çocuk istiyorum, Ayda isterse hemen evlenebilirim.”

Kaynak

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
bırakın herkes evlensın kımınle ısterse :D

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Robbie'nin bazı iyi bilinen şarkılarında kendine bazı sorular sorduğu görülür."Old Before I Die" şarkısı gibi şarkıda Robbie "Ben erkek miyim yoksa gay mi?" diye sorar. Ve "Your Gay Friend" parçasında şöyle söyler "ve senin gay arkadaşın olacağım". Robbie belgesel filmi "Nobody Someday"'de bu konu hakkında şöyle söyler:
"Şöyle ki, asla bir erkekle yatmadım. Bir erkekle asla bir şey yapmadım. Bunu düşündüm, ama bu her zaman kısa sürede durdu. Ben bunu önemsemiyorum. Ama bunu yapmak benim yeterince ilgimi çekmiyor-henüz"[146]
MGN ve Northern & Shell Robbie hakkında gizli bir homoseksüel diye makalelerle yayınlayarak bir karalama kampanyası başlattı. Robbie bu karalama kampanyasına karşı açtığı hukuk davasını Aralık 2005'de kazandı.[147]. Davada Robbie önemli tazminat aldı ve yayımcılarda hikayelerin yalan olduğunu kabul ettiler. Robbie'nin avukatı Tom Shields QC mahkemeye şöyle dedi: "Bay Williams homoseksüel değil ve hiç bir zaman olmadı." Gay hakları savunucusu Peter Tatchell davada gaylara herhangi bir hakaret tespit edilmesi durumunda gay hayır kurumlarına para ödenmesi için çağırıldı. Ve Robbie'nin hukuki eyleminin "gaylık kötüdür" izlenimi yarattığını iddia etti.[148]
Buna, Robbie gay damgası vurulmuş olmaktan rahatsız olmadığı karşılığını verdi. Williams retorted that he was not bothered about being labelled as a gay man, and he would have taken the same action had it been regarding a heterosexual relationship. Mahkeme
2008'de, Robbie'nin arkadaşı aktör Max Beesley, Robbie'nin gay olduğu iddialarını reddetti. Beesley şöyle dedi; "Onun hakkında yazılan bazı şeyler beni deli etmeye yetiyor, gay olduğuna dair dedikodular, örneğin. Doğru değil. Hayatımda daha az gay olan hiç kimseyle tanışmadım."[149]
wikipedia

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bırakın kendini fursun (Şener Şen, Davaro Filmi). Bu benim önerim. Ha gaysa da kendine, bize ne :dirol:

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anlıyoruz seni Robbie :D