Ayda 69 TL'ye iPhone

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Turkcell yeni iPhone kampanyası ile isteyen herkesi ayda 69 TL'ye 16 GB iPhone 3G sahibi yapıyor.

iphone_kampanya_haberici.jpg

Yeni nesil iPhone 3G S'in duyurulmasından sonra eski nesil iPhone 3G S fiyatları da değişmeye başladı. Turkcell'in varolan kampanyalarına ek olarak Mini Paket ismiyle sunduğu yeni kampanyada haftada 2 gün bedava konuşma, 1GB internet paketi ile birlikte 18 ay boyunca ödeyeceğiniz 69 TL'ye iPhone sahibi olmak mümkün.

16 GB'lık kapasiteli iPhone 3G'nin satılacağı bu kampanya ile detaylı bilgi burada.

Öte yandan ABD'de 99 dolara düşen 8 GB'lık iPhone 3G'nin ülkemizde kaç paraya satılacağı henüz netleşmedi. Muhtemelen daha pahalı satılması beklenen eski nesil iPhone'un fiyatı ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şimdi ben kamu tarifesi kullanıyorum bu telefonu alsam 69+35 mi ödicem yoksa gene 35 mi ödemeye devam edicem ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
orada yazan 399 tl gibi rakamlar ne oluyor onu çözemedim 69 tl dışında ek 399 tl servis parasımı ödüyoruz yoksa 399 tl peşinat gibi bir şey mi ?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Forum huzurunu bozacak saçma hareketler ban sebebidir.
Lütfen gönderdiğiniz mesajlarda etik değerler çerçevesinin dışına çıkmayın.

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya amerikada 99 dolar olmasına rağmen hala burda uçuk fiyatlar da ne vergisi koyuyolar bu kadar anlamıyorum

darbeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetten alın beyler 200 $ + 50 $ kargo ücreti hemde sıfır 2 yıl grantilii bu ülkeden böle şeyler alıp kazıklanmayın !!!

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dostum söyle o zaman nerden bulacakmışız o fiyata bu cihaza gelse gelse çakma iphone gelir o fiyata o fiyata bulursan orjinalini helal olsun derim bolda dua ederim :D

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
internetten alın beyler 200 $ + 50 $ kargo ücreti hemde sıfır 2 yıl grantilii bu ülkeden böle şeyler alıp kazıklanmayın !!!

Nerede varmış o kampanya bilgi mevcut mu kaynak gösterir misin rica etsem varsayalım aldık imei numarasını nasıl işleteceğiz pasaport yok.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kaynak istiyoruz.
Nerede varmış o kampanya bilgi mevcut mu kaynak gösterir misin rica etsem varsayalım aldık imei numarasını nasıl işleteceğiz pasaport yok.
IMEI numarası yakında yurt dışına çıkmış bir ahbabından rica edeceksin ki eğer o getirip işletmemişse işleteceksin Turkcell Extra'larda. Bir pasaporta yılda bir hak var.

The

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dediğin telefonlar çin'demi ne üretiliyor. Dış görünüş aynı fakat içinde hiç birşey yok(Hesap makinesi vs. bunları saymassak).
O telefonda 200$ etmez. :)