ODii
Öğrenci
Ufo ayak ısıtıcısı kullanan var mı ya da alınır mı sizce? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı bu tarz ayak ısıtıcısı olarak kullanabileceğim? Evde kullanmayı planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım
Bence terlik giyebilirsin.Ufo ayak ısıtıcısı kullanan var mı ya da alınır mı sizce? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı bu tarz ayak ısıtıcısı olarak kullanabileceğim? Evde kullanmayı planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım
Kullanıyorum zaten. Oturduğum yerde extra olarak kullanmayı planlıyorum ondan tavsiye alayım dedimBence terlik giyebilirsin.
İşte damarlarında sonuna kadar Türk kanı akan biriBence terlik giyebilirsin.
Kesinlikleİşte damarlarında sonuna kadar Türk kanı akan biri![]()
Aynen.İşte damarlarında sonuna kadar Türk kanı akan biri![]()
kullanmadım ama puanı çok iyi değil trendyoldaUfo ayak ısıtıcısı kullanan var mı ya da alınır mı sizce? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı bu tarz ayak ısıtıcısı olarak kullanabileceğim? Evde kullanmayı planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım
Çok teşekkür ederim bu güzel tavsiyen içinBen ince tabanlı veya salon tipi tabir edilen ayakkabılarla kullanıyorum. İlk başta bir süre kendini ısıttığı için sıcaklık alamıyorsunuz. İlerleyen süreçte gayet yeterli oluyor.
Fanlı ısıtıcılar elbet daha iyidir. Lakin onların bazı modelleri duruyor bir süre sonra. Durmadan çalışanı bulmak lazım.
Fanlı ısıtıcı 2000 watt çekiyor çoğu klimadan fazla. Lakin bu ayak ısıtıcısı 100 wat çekiyor. Yani sorun sadece ayaktaysa tasarruf için bu ürünü alın geçin. Çorap veya yalın ayak her türlü işinizi görür. Botu bile ısıtır bence biraz daha uzun sürede. Hareket etmeyecekseniz bence hiç düşünmeden alın.
Fanlının dezavantajları
Fanlı ısıtıcıların bir çoğu ısıdan dolayı duruyor, durmayanını bulmak dert.
Fanlı ısıtıcılar klimadan daha pahalıya gelebiliyor. Tekrar söyleyeyim.
Bu ufo ayak ısıtıcısının dezavantajları
Ayağınızı çok gezdiriyorsanız, ayakkabı varsa üstündeki butonlara basabiliyorsunuz.
Kumandalı bir ürün kumandayı kaybetmemeye bakın.
Isınması biraz sürüyor ama sonuçta 100wat2000 değil
)