MoonKhan SWORD
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar almayı düşündüğüm hatta sipariş ettiğim ekran kartı için "guru"larımızın yardımına ihtiyacım var... Sistemimden, gerek oyun gerekse de çeşitli grafik tasarım programlarından (Photoshop, Corel, 3D Max v.b.) daha iyi faydalanabilmek için ram'imi 1 GB'dan 2 GB'a (1GBx2) çıkarttıktan sonra, Asus Ati Radeon EAX550hm 128 Bit 512 MB (Paylaşımsız) olan ekran kartımı "AXLE NVIDIA GeForce 9400GT 1GB 128BIT GDDR2 (Paylaşımsız)" marka model ekran kartı ile değiştirmeye karar verdim ve sipariş ettim... Genelde bir ürünü almadan önce iyice araştırırım ama bu sefer bu markayı siparişten önce yeterince araştıramadım; şimdi siparişi geçtikten sonra yaptığım araştırmalarda gördüm ki iyi diyenlerle kötü diyenler neredeyse yarı yarıya... Bundan dolayı da bir türlü karara varamadım bu alet iyi midir kötü müdür? Beklediğim gibi iyi bir performans alabilir miyim bu karttan? Tabi ki kendisinden, yapamayacağı şeyleri beklemiyorum, sadece vadettiğini verebilmesini bekliyorum; bunlar da nedir? 1GB kapasitesini sonuna kadar kullandırıp da daha zevkli ve yüksek ayarlarda bir oyun performansı; grafik tasarım programlarımda çalışırken eski kartımın yaptığı kasılıp bekletmelerin ortadan kalkması gibi şeyler... Acaba çok çabuk ısınır mı ya da fanın soğutması iyi mi; sıcağa ne kadar dayanabilir (ki bazı kartlar ısındıkça performansı düşse de çok fazla performans kaybı olmadan çalışmaya devam edebiliyor, bunun gibi birşeyden bahsediyorum dayanıklılık derken)?
Şimdi arkadaşlar; arkadaşlarımızın içindeki gurular...
Lütfen bana bu konuda yardımcı olun da, eğer çok kötü ve/veya yanlış bir seçim yaptıysam, henüz sipariş ettiğim yerden ürün çıkmadan iptal edeyim veya değiştireyim...
Şimdiden herkese çok çok teşekkürler...
Şimdi arkadaşlar; arkadaşlarımızın içindeki gurular...

Lütfen bana bu konuda yardımcı olun da, eğer çok kötü ve/veya yanlış bir seçim yaptıysam, henüz sipariş ettiğim yerden ürün çıkmadan iptal edeyim veya değiştireyim...
Şimdiden herkese çok çok teşekkürler...