Axa Sigorta Cihazımı pert e çıkardı

cagriozbkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kaskolu telefonumu tamire yolladım donma takılma ve çökmeler meydana geliyordu ve şarj olmuyordu. Aksesuarları ile birlikte servise gönderim telefonuma sadece yazılım sıfırlanıp, şarj cihazlarını yenileyip yollamışlardı gelir gelmez kuruluma başladım fakat cihazımda yetkisiz işlem bulunduğundan Samsung pass uygulaması çalışmadı hemen Axa sigorta yı arayıp geri göndermemi istediler ve yetkili firma'ya yolladım cihazımı aradan 3 gün geçti ve bugün telefonuma ne olduğunu bakarken onarım durumunda '' Servis Sonucu Pert'e Çekildi - Cihaz Bekleniyor '' yazıyordu şimdi ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz

Not: Telefonumu ilk göndermeden önce Samsung pass uygulamasını rahatlıkla kullanıyordum.

Ekli dosyalar

• pert.png
    pert.png
    5.1 KB · Görüntüleme: 137

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Ürünün ikinci el bedeli ödeneceği falan okudum sitelerinde, umarım öyle değildir

Birde satış tarihi ile hasar dosya tarihinde 1 ay var.

cagriozbkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ürünün ikinci el bedeli ödeneceği falan okudum sitelerinde, umarım öyle değildir

Birde satış tarihi ile hasar dosya tarihinde 1 ay var.
Normal de hemen yollayacaktım ama bayram'dan dolayı ne olur ne olmaz diye uzamaması için yollamadım.Şimdi yolladım onarımı yapıldı deyip sadece sıfırlama ile geri gönderdiler.Sonrasında da bu sorun.

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Normal de hemen yollayacaktım ama bayram'dan dolayı ne olur ne olmaz diye uzamaması için yollamadım.Şimdi yolladım onarımı yapıldı deyip sadece sıfırlama ile geri gönderdiler.Sonrasında da bu sorun.
Siz axa sigorta ile ilk başlangıç tarihiniz, 18.07.2020 mi ?

Öyle ise çok kısa bir dönemde olmuş bunlar

Ayrıca;
Cep Telefonunuz Tamamen Bozuldu, Hiçbir Şekilde Çalışmıyorsa?
Eğer cep telefonunuz tamir edilemeyecek haldeyse hırsızlık durumunda olduğu gibi cep telefonunuz eşdeğer (Toplam sigorta bedelini ve cihazın 2. el rayiç değerini aşmayacak bedelde) bir cihaz ile ikame ediliyor.

Son düzenleme:

cagriozbkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siz axa sigorta ile ilk başlangıç tarihiniz, 18.07.2020 mi ?

Öyle ise çok kısa bir dönemde olmuş bunlar

Ayrıca;
Cep Telefonunuz Tamamen Bozuldu, Hiçbir Şekilde Çalışmıyorsa?
Eğer cep telefonunuz tamir edilemeyecek haldeyse hırsızlık durumunda olduğu gibi cep telefonunuz eşdeğer (Toplam sigorta bedelini ve cihazın 2. el rayiç değerini aşmayacak bedelde) bir cihaz ile ikame ediliyor.
Kasko’yu yaptırdığım tarih ve 18.07 ilk gönderdiğim tarih bu ayın 5 de gönderdim 11 de onarım yapıldı deyip yollandı Ve aynı gün geri yolladım. Cihazımı 4 bin TL ye vatan Bilgisayar dan aldım.Ayrıca AXAFit uygulamasında 3.099 TL gibi bir miktar yazıyor bu şekilde mi olucak

Ekli dosyalar

• AAD1D805-04E9-422A-ACDD-9AEA80E887AA.png
    AAD1D805-04E9-422A-ACDD-9AEA80E887AA.png
    52.9 KB · Görüntüleme: 120

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Kasko’yu yaptırdığım tarih ve 18.07 ilk gönderdiğim tarih bu ayın 5 de gönderdim 11 de onarım yapıldı deyip yollandı Ve aynı gün geri yolladım. Cihazımı 4 bin TL ye vatan Bilgisayar dan aldım.Ayrıca AXAFit uygulamasında 3.099 TL gibi bir miktar yazıyor bu şekilde mi olucak
Aslında siz direkt tüketici haklarına gitmeniz lazım çünkü siz’e sunulacak olan miktar ikinci el fiyatı olacak ama siz ürün’ü alalı çok kısa bir süre olmuş ve sorunla karşılaşmışsınız, devamında sigorta perte çıkarmış. Fatura bedelini geri alırsınız tüketici haklarına giderseniz, ürün sorunlu