Awesome-hd.net Davetiye Dağıtımı

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Awesome-dh.net davetiyesine ihityacım var.
HD-Torrents , Zamunda , Demonoid , HD-Space || gibi yabancı sitelerde sağlam profillerim var.Referanslarım sağlamdır.
Davetiye verebilcek arkadaş için sıkıntı çıkmayacağının garantisini verebilirim.

Davetiye gönderebilecek arkadaş | hell.brkr@gmail.com adresinden bana ulaşırsa sevinirim.Profillerimi atarım.

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arena-tr.jpg
http://i854.photobucket.com/albums/ab101/sefas2010/arena-tr.jpg

securezonemail@gmail.com

whiskey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde hala olan varsa yaklaşık 7-8 tane torrent sitesinden sağlam ratio örneklerimi buraya caps alıp koyabilirim.

whiskey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar siteye üye oldum . site de cok hızlı internet ler seedbox v.s. olduğu için leech cok az bu yüzden upload yapmanız zor.

ayyildiz1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkiyedeki netle bu tur sitelerde tutunmak zor valla site server dolu bi sunumda 1000 tane kaynak varsa bunlardan 200-300 tanesi serverdir diger kaynaklarda servere yakin ev internetleri yurt disindan yani siz ne kadar seed etmek istesenizde seed edemessiniz cunku yeterinden fazla kaynak mevcut serversiz tutunmak zor anlaycaniz bende 3 mb upload var yinede dogru durust son hizla seed edemiyom

whiskey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen siteye sunum koyulur koyulmaz 1 saat içinde 300 seeder 5 leecher gibi bir durum oluyor . bence kullanışlı ve aranması gereken bir site deyil 3dtorrents daha kullanışlı ve bence güzel

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen siteye sunum koyulur koyulmaz 1 saat içinde 300 seeder 5 leecher gibi bir durum oluyor . bence kullanışlı ve aranması gereken bir site deyil 3dtorrents daha kullanışlı ve bence güzel

whiskey elinde davetiye kaldıysa gönderebilir misin ? Ratio örneklerini mesaj olarak atıcam ama Özel mesaj alımını kapatmışsın galiba ulaşım için bi e-mail verirsen göderebilirim.Çalıntı olmaması babında burada açık olarak paylaşmıyorum.

Not: Sağlam profillerim var

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Çoğu sunumun %75 freeleech olması büyük bir artı.3dtorrents ile karşılaştırılmaz çünkü o 3d alanı üzerine bir site burası daha farklı.Tutunma açısından çok zor bir site değil ama işte seedbox gerekiyor ya da dosyayı anlık takip etmek gerek diğer arkadaşın dediği gibi 1 saat sonra bakıyorum dosyaya 5 seed 1 leech zaten çekenlerde diğerlerinden çekiyor.Normal ttnet kullanıcısı anca kendi indirdiğini gönderebilir gerçi o bile zor. :D

whiskey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
whiskey elinde davetiye kaldıysa gönderebilir misin ? Ratio örneklerini mesaj olarak atıcam ama Özel mesaj alımını kapatmışsın galiba ulaşım için bi e-mail verirsen göderebilirim.Çalıntı olmaması babında burada açık olarak paylaşmıyorum.

Not: Sağlam profillerim var

dostum malasef davetiyem yok .

SeLLiDivX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 davetiye vardır. ilgilenenlere duyurulur.

SdbK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu halen geçerlimi bir çok kişi mail adresi yazmış karşılığında gönderildi gibisinden yazı yok :D davetiye dağıtan arkadaş varsa ona göre caps koyalım.