Soru Avrupa’dan 2 Telefon Alıp Türkiye’ye Sokmak

Publics06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,Haziran ayında Macaristan’a gideceğim.Yurt dışından 2 adet telefon almak istiyorum fakat bildiğim kadarıyla Türkiye’ye girişte sadece 1 telefona izin veriliyor.Bu duruma bir çözüm var mı? Şu an kullandığım telefonumu da götürüceğim orda atma veya satma gibi bir durumum yok,onu da yanımda geri getiriceğim.Yani 1 telefonla gidip 3 telefonla dönmek mümkün mü? Gerekirse yeni aldığım telefonları kutularından çıkarabilirim,birde Macaristan veya Avustralya’dan telefon almak mantıklı mı, fiyatları internette pek bulamadım.Eğer fiyatları uygunsa oradan almayı düşünüyorum.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,240
Hocam,gümrükte hiç tanıdığım yok maalesef.İlk kez yurt dışına çıkıyorum,bu konularda pek bilgim yok.Eşyalar tek tek nasıl sokuluyor?
1 ay arayla tek tek geçirmeyi dene diyorum
Burada teferruat’a giremeyiz suç zaten yani devletin yapmadığı birşeyin teferruatına girmem

Publics06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1 ay arayla tek tek geçirmeyi dene diyorum
Burada teferruat’a giremeyiz suç zaten yani devletin yapmadığı birşeyin teferruatına girmem
Yılda bir kez gitme hakkımız var hocam,bu yüzden diğer telefonu mecburen seneye getireceğiz.Yardımınız için çok teşekkür ederim.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,240
Yılda bir kez gitme hakkımız var hocam,bu yüzden diğer telefonu mecburen seneye getireceğiz.Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum yılda bir kez olduğunu ama ay ay da gelebiliyor eğer toptancı tanıdığın felan varsa olabiliyor

Son düzenleme: