Avira son AV-Comparatives performans testinde Advanced Plus Award ödülünü aldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Avira son AV-Comparatives performans testinde “Advanced Plus Award” ödülünü alarak yine liderlik koltuğuna oturdu.

Avira proaktif performansı ile 15 rakibine karşı bağımsız test laboratuvarı AV-Comparatives tarafından “Advanced Plus Award” ödülüne layık görüldü.

Tettnang, 5 Haziran 2008 – Avira’ya 3 yıldız: AV-Comparatives Avira AntiVir Premium’u en yüksek ödüle layık gördü ‘ Advanced Plus Award’. Bu geniş ölçekli test ile Avira güvenlik uzmanları proaktif tespit performansı ile mükemmel bir skor elde etti. “Hız” kategorisinde kazananlar podyumuna çıkmak için en düşük hata oranını almayı başardı. Testin Şubat 2008’deki ilk bölümünde de Avira AntiVir Premium mükemmel sonuçlar elde etmişti.

graph_avcomp200805_en.jpg

Kaynak: http://www.antivir.com.tr/en/company_news/avira_av_comparatives.html

BreakOut

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky son sıraLarda yer alması imkansız bnce yaLandır |) ;)

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir süredir avira kullanıyorum bir sorun yok gibi...

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nod32 kullanıyorum arka planda sistemi hiç kasmıyor gerçekten ama iş dosya tarama işine gelince baya yavaş

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
6 aya yakındır avira kullanıyorum daha bi sorun yaşamadım hak etmiştir benim nazarımda :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bence Yalandır Kasperksy i son sıraya atmak bence doğru bulmuyorum fasa fiso aynı bizim nihat ardanın oylaması gibi bi bakıyorum ardanın oylarına %100 ü geçmiş yarım saat bakıyorum %40 a düşmüş :)

MomentArc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky son sıraLarda yer alması imkansız bnce yaLandır |) ;)

Bu yorumu doğru bulmuyorum nedenine gelince, şimdi orda teste dikkat etmemişsiniz. Test proaktif yani sezgisel tarama üstüne, kaspersky veritabanına bakarsanız 3 milyonun üzerinde zararlı imzası görürsünüz yani kaspersky ağırlıklı olarak imza tabanlı koruma sağlıyor, sezgisel koruması da iyi ancak sezgisel taramada avira ve nod32 gibi profesyoneller karşısında düşük kalıyor. Testlere iyi bakın proactive, on demand, on-access vs vs bi sürü test tipi var bunlara bence dikkat edin. Ayrıca kaspersky şu alanda rakipsizdir ki; kaspersky yeni zararlıları en erken tespit eder ve güncelleme yayınlar.:):)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
O tarihten bugüne çok şeyler değişti, meydana başka yiğitler çıktı.
Bu testler de Allah bilir kaç kez daha yapılmıştır :)
Ayrıca Avira benim de tercihlerim arasında yer alıyor.