Avira pro-active virüslere karşı 1 numara

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
AV-Comparatives Test sitesinin son testinde avira antivir yine başarıyla ayrıldı. Proactive virüslere karşı(heuristic) 17 yazılımın arasından %81 lik başarıyla bir önceki testte olduğu gibi ilk sırayı aldı.

Kaynak

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Artık böyle listelerde birinci olmak o kadar kolay ki ! Kuruyorsun 3-5 liraya sözde bir şirket,sözde bir araştırma yapıyorsun ve kendi programını birinci seçiyorsun.Aha verdiğin resmin en üstüne bak. Copyright avira 2007 yazıyor.
Ayrıca AVG'nin falan o kadar alt yerlerde bulunması çok zor bir ihtimal.

Jemand

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sadece haberi paylastim yahu :) bende avg kullaniyorum

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
m1903 dedi ki:
Artık böyle listelerde birinci olmak o kadar kolay ki ! Kuruyorsun 3-5 liraya sözde bir şirket,sözde bir araştırma yapıyorsun ve kendi programını birinci seçiyorsun.Aha verdiğin resmin en üstüne bak. Copyright avira 2007 yazıyor.
Ayrıca AVG'nin falan o kadar alt yerlerde bulunması çok zor bir ihtimal.
Aktif olarak antivir kullanmayanlardan biri olsam da aviranın bu başarısını küçüksemek, 'buzağı aramak' bana hiç adil gelmiyor.Av-Comparatives'e bile güvenemeyeceksek antivirüsümüzü testlere göre seçmeyelim, hangisi daha az uyarı veriyorsa, bizi rahatsız etmiyorsa onu seçelim !!!
Ayrıca "Copyright avira 2007" yazısının orda olması gayet doğal çünkü bu tabloyu avira kendi sitesinde yayınlamış.Av-comparatives'in tablosunu burada yayınlamak suç zaten.Av-comparatives'in online test sonuçlarının hemen altındaki uyarı:
"It is forbidden to provide the tables or results in full or in parts on other sites! Please just refer a]www.av-comparatives.org"[/url]