Avira Antivir Premium 3 Aylık Kampanya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
gelen e-mailde ben yanlış yere bakmışım

Product name: Avira AntiVir PersonalEdition Premium - 1 Year

personal edition muş pardon

License valid until: 2008-10-13 "asıl tarih bu "

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum gayet de memnunum.bence sınırlı premium kullanmak yerine sınırsız free versiyonu kullanın daha iyi.çünkü virüs programını yükleyip kaldırmak sistemdeki bazı gerekli dosyaların silinmesine neden olabilir.
o yuzden direk free versiyonunu indirip kurun başınız dişiniz ağrımasın.ayrıca free versiyonda sürekli kendini güncellemekte.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende ücretsiz versiyonunu kullanıyordum ama 3 aylık beleş paket çıkmışken kullanıyım zaten benim xp nin ömrü en fazla 3-4 aydır çok kabarmaya başlar

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum gayet de memnunum.bence sınırlı premium kullanmak yerine sınırsız free versiyonu kullanın daha iyi.çünkü virüs programını yükleyip kaldırmak sistemdeki bazı gerekli dosyaların silinmesine neden olabilir.
o yuzden direk free versiyonunu indirip kurun başınız dişiniz ağrımasın.ayrıca free versiyonda sürekli kendini güncellemekte.

Yalnız ücretsiz sürümde antispyware koruması bulunmuyor, bu nedenle ek olarak bir antispyware yazılımıda kullanmanda yarar var.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben uzun zamandır format falan atmıyorum ama pardus geçecem.orda da pek lazım olmadığını söyluyo kullanan arkadaşlar.pek linux icin virus yazmıyolarmış.zaten züğürt adamla niye uğraşalım ki diyolar demekki:)

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben uzun zamandır format falan atmıyorum ama pardus geçecem.orda da pek lazım olmadığını söyluyo kullanan arkadaşlar.pek linux icin virus yazmıyolarmış.zaten züğürt adamla niye uğraşalım ki diyolar demekki:)

Pardus için güvenlik yazılımı olarak kullanabileceğin Clamwin var, artı olarak pardus ile gelen birde güvenlik duvarı bulunuyor.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ücretliyse ücretsiz arasında pek fark yokki...
Ücretsiz olanda antispyware koruması bulunmuyor, ayrıca ücretli sürümde güncellemeler çok daha hızlı ve sorunsuz yapılabiliyor.

HizDellisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm sağol link. şimdi neden ücretli olduğunu anladım...

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu toplam:18 virüs ve trojan sildi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Linux'a antivirüsün en iyisini eklesen virüs mirüs sokamassın çünkü %90 küsürü windows tabanlı olduğu için virüslerin linux en güvenli sayılabilir.