Avira Antivir Personal Download Hızında Yavaşlama.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar personal sürümde webguard seçenegi olmamasına ragmen gözle görülür bir hızda yavaslama oldu.nod32'den geçiş yaptım.sizce nedir sebebi? antivirguard seçenegini devre dısı bıraksam olurmu?

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Avira AntiVir PersonalEdition Premium programını kurduktan sonra sistemim kararsız ve yavaş çalışmaya başladı, nedeni ne olabilir?

Avira AntiVir programı kesinlikle bilgisayarınızı yormayan ve sisteminize fazla yük bindirmeyen bir programdır, fakat buna rağmen sisteminizi yoruyor ya da sisteminizin kararsız çalışmasına neden oluyor ise bunun en büyük olası nedeni bilgisayarınızda eş zamanlı koruma sağlayan bir başka antivirüs programının olmasıdır. Bu sorunun çözümü için ise yapmanız gereken şey ya Avira programını ya da diğer antivirüs programını On-access konumdan On-demand konuma getirmek ya da iki programdan birisini kaldırmaktır.

http://doctus.org/showthread.php?t=16408

Hem bu yazıyı okuyun hemde bu adrese bir bakın :)

Ama bana soracak olursanız tarama amaçlı kullanacaksanız antivirguardı etkisizleştirebilirsiniz.

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar değilde internetten dosya indirme hızı yavasladı :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
avıranın webguardı berbat kapat webguardı rahatca ve hızlıca ındıım yaparsın

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İnternetteki genel yavaşlamadan da olabilir. Ama bu tür durumlar programlarla alaklı olabiliyor. Bir ara bitdefender kullanıyordum neti yarı yarıya düşürdü. Güvenlik düzeiyini minimum yapıyordum, oyun moduna alıyordum nafile...