Avg Tune Up Kampayası Sorusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rdur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar!Ben avg tune up yasal programını arıyordum.Nihayet CNET in şu sitesine ulaştım.(AŞAĞIDAKİ LİNK)Ama buradaki indirmenin yasal olup olmadığını ingilizcemin zayıflığından çözemedim (FREE DOWNLOAD ONE-TIME FIX YAZIYOR)net tede araştırmamda sonuç alamadım,acaba bu linkteki indirim "yasalmıdır" (full-ücretsiz )yoksa ben mi yanlış anladım,kısaca 2 cümleyle cevap verirseniz çok sevinirim Saygılarımla.....

http://www.avg.com/us-en/downloadpc..._ctID=383&wm_kwID=19971880&wm_mtID=62&wm_sd=1

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayır,sadece bir kereliğine ücretsizmiş :)
Temizliği de tam yapacağını sanmam

rdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürederim Sn.gold eagle...Yani full ücretsiz değil demo diyebilirmiyiz?

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Pek gereği yok.ccleaner le temizle,başka programla defragla,windowstan da scandisk yap,daha ne lazım ki.dahası paralı.ama tavsiyem ashampoo tune up utulities i crackli indir.

rdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yasal edinmeyi düşünmüştüm,kampanyalarını takip ediyorum elimden geldiğince....Fikriniz için teşekkürler...

rdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sn.gold eagle çok teşekkürler bu işimi görecektir:)))

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
programla ilgili bir kampanya yok.indirdikten sonra sadece bir kere sistem onarımı yapıyorsunuz.tekrar onarmak istediğizde sizi satın alma sayfasına yönlendiriyor.

rdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
programla ilgili bir kampanya yok.indirdikten sonra sadece bir kere sistem onarımı yapıyorsunuz.tekrar onarmak istediğizde sizi satın alma sayfasına yönlendiriyor.

Aydınlattığınız için çok teşekkürler murat25.