AVEA'ya Geçmeyi Düşünüyorum Ama Pat Diye Olmaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Telefonu değiştirince her şeyi değişiyor insanın. Anadol'dan inip Ferrari'ye binince anlarsınız ya:P :D

Önceden Vodafone'un 35 liralık paketini kullanıyordum. Ama hani şu kağıt üstünde 35, fatura kağıdı üzerinde 35*2 yazan tarifesinde. AVEA'ya geçeceğim diye iptal ettirdim. Geçmek istediğim paket 5000sms+500dk+1gbinternet=40TL olan tarife. Kullanan var mı acaba bunu?

Varsa internet hızı nasıl ve AVEA'nın çekim gücüne hala güvenemiyorum yıllar önce kullanmıştım kısa bir dönem, şimdi de öyle mi acaba? Ve 1gb'dan sonra o yavaşlatılmış internet için +5 lira istiyor diye duydum doğruluğu ne kadar ayrıca Vodafone'da olduğu gibi üstüne kesine kesin beş on lira atacak ama aşağı yukarı ne kadar atacak yine 80-90 lira fatura ödemem umarım saçma sebepler yüzünden?

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ve de okuduğunuz için :)

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Avea normal hattım yok ama Jet modem kullanıcısıyım, yani data hattı benim ki. İnternet hızı, benim olduğum yerde 4mbiti gördüm. Senin olduğun yerde nasıl olur bilemicem.

Fatura konusunda hattını taşıyacaksan sorun yokta yeni hat açtıracaksan faturalı hatlarda 1 yıl boyunca faturana ek yaklaşık 5 lira vergi alıyorlar. Bunu hepsi alıyor zaten.

Birde müşteri hizmetleri var tabi, Allah seni onların eline düşürmesin diyorum adamı çileden çıkartıyorlar :)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Avea normal hattım yok ama Jet modem kullanıcısıyım, yani data hattı benim ki. İnternet hızı, benim olduğum yerde 4mbiti gördüm. Senin olduğun yerde nasıl olur bilemicem.

Fatura konusunda hattını taşıyacaksan sorun yokta yeni hat açtıracaksan faturalı hatlarda 1 yıl boyunca faturana ek yaklaşık 5 lira vergi alıyorlar. Bunu hepsi alıyor zaten.

Birde müşteri hizmetleri var tabi, Allah seni onların eline düşürmesin diyorum adamı çileden çıkartıyorlar :)

O zaman ben yine 50 liradan aşağı ödemeyeceğim... :D