Avea'nın Rezilliği 3 (Pesimist Sunar)

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aveadan bende sıkayetcıyım
2 yıldır avea hattı kullanıyorum hat baskasının uzerıne oldugunu ogrendım
musterı hızmetlerını aradım durumu beyan ettım,aldıgınız bayıye gıdın satın aldııgnız kısıyle bırlıkte avea bayısınde devredın hattı diyor
1.Bayi kapanalı aylar oldu ve avea bayısınden aldım
2.Hat Tıcarı hattır tıcarı hatların satısı yasaktır
3.Eğer uzerıme gecırmessenız Hakem heyetıne basvurucagımı beyan ederım dedım
ve bunların hıc bırını takmadı

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:07 eklenmişti ----------

Vodafone'a geçmekle çok iyi yaptığımı anladım. Arıyorum arıyorum bitmiyor yahu bu kontörler :) Bu arada tek kötü tarafı Avea'nın 3g'si her yerde çekerken Vodafone'unki hiç bir yerde çekmiyor
vodafonle cepte kac kbs cekıyor senın?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Dediğim gibi 3g çekmiyor eskişehir'de.. Tek sıkıntısı o.

O yüzden bilmiyorum ama avea 256kb çekiyodu.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Avea harbiden batıyor sanırım, bunları okuyunca.

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sizede şu 5666 mesaj geliyormu adamlar tam bir üç kagıtcı edesıyla mesaj yoluyorlar ayıp yok şunu kazndınız yok bunu kazandınız

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
vodofonda cok guzel bır ozellık daha var forumda konusu var 3g ye uye oluyorsun mobil için ucretı 8tl ceptelfonunu usb yle bılgısayara bağlıyon ağ bağlantılarını ayarladın mı bılgsayarda sana sınırsız ınternet 100 kb de kadar download hızı var mıs ahhhh turkcell yaktın beni

Vınn modemim var, gittigidiyor dan 69 tl ye aldım kontrat vs.. yok. Aylık 29 tl ödeyince istediğim zaman 4gb kotalı hızı 6-7mbit arası değişen kaliteli bir bağlantım oluyor. Turkcell' in fiyatı gayet iyi bence 3G de.