Avea'nın Rezilliği 3 (Pesimist Sunar)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Avea Aran Kazan'ı paralı yapmış. Kayıt ücreti 50 kuruş... Bu kadar mı battın Avea? Ne hallere düştün güldürüyorsun artık kendini :4:

Aran kazan nedir? : 10 dk. aranınca 5 dk. beleş arama yapabildiğiniz olay.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende yazmıyım diyordum ama avea baskasının faturasını bana yollamış antalyadan bir bayanın faturası :S

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
3 kuruş faydası yok 5 kuruş zararı var

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
20 gün kaldı zaten. Sonra özgürüm :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
O zaman sen Turkcell'e hiç geçme en iyisi.Günde bunun gibi 5-10 tane konu açarsın :D

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Avea 77 numaraya kadar sınırsız faturalı hat kullanıyordum bir kaç gün öncesine kadar, Ancak 2 gün önce bir mesaj geldi 3000 dkyi doldurğunuz için hattınızdan yaptığınız görüşmeler artık ücrete tabi tutulucaktır diye bir mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise,Tarifeyi değiştirdiklerini ve haziran sonunda tekrar bedavaya konuşabiliceğimi söylediler,Benim haberim olmadan nasıl böyle birşey yapabilirsiniz diye sorduğumda ise,avea tarife değiştirmek için müşteriye sormz seklinde birşey söylediler,Bende en azından bana sorulup yada haber verilip aynı tarifede kalmak istiyormusunuz diye sorabilirdiniz dediğimde ise,Bu konuda yardımcı olamayacağım yardımcı olabilceğim başka bir konu varmı dediler :D Sonuç:Hattımı dün Vadofone'a taşıdım daha ucuz daha avantajlı konuşuyorum şu anda :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Avea'da bir şeyler oluyor arkadaşlar. Durumları kötüye gidiyor sanırım. Böyle giderse batarlar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Numaramla aveaya geçip sömüreyim diyorum kısa bi süre.Nasıl olsa sonrasında sıkılıp yine hattı kapatırım :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Sorun aslında birazda tüketicilerde,çoğu zaman ne aldığımızı bilmiyoruz,oysaki gizli saklı hiçbirşey yok.Satış danışmanı vs.lerin sözlerinden çok kağıt üzerinde görmek lazım şartları,yada girip sitesine bir göz atmak lazım.Söz uçar yazı kalır.
Tabi ücretsiz başlatıp ücretliye çevirdilerse bilemeyeceğim..Buna da itiraz yolu açık olur..

AranKazan'dan faydalanmak için bir kez kayıt olmak yeterlidir. Her ay tekrar kayıt olmak gerekmez. Kampanyaya kayıt için gönderilen SMS, 50 kuruş olarak ücretlendirilecektir.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/arankazan.shtml?pagemenu=bkampanya.arankazan

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Aynen öyle... O 50 kuruşa neden tamah ettiler onu anlamadım?

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sms işinide otpmatiğe bağlamıslar bmn de dalgınlığıma geldi meğer otomatık her ay kesiomus iptal etmeyınce bi bktm 10 tl den 3 tl klmıs noluyor felan sonra öğrendm sms alınca ay sonun iptal dickmişiz unutursak gtti 7 tl

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 77 TL kullanıyordum tarifeye göre aylık 75 kişiyle istediğin kadar konuşma avantajı vermişler bende en fazla 60 kişiyle falan k0nuşuyodum. bigün aveadan aradılar faturanızın 3 kaç fazla gelme olasılığı var 2 güne kadar 130 tl yatırın avea hesabına ama bana 75 kişiyle istediğimiz kadar konuşmahakkı verdiniz dediğimde haksız kullanım koşulları kapsamındasınız dediler. 2.gün yatırdım sonra 1 gün hattım kapalı kaldı açtılar aradan 2 gün geçti yine aradılar faturanızın 3 kat fazla gelme olasılığı devam ediyor dediler ve bende 2 güne kadar 70 TL yatırmamı istediler.

Şimdi yaşasın vodafone. bide üstüne arıyıp başka istediğiniz bişe varmı diye soruyolar :)

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
vodofonda cok guzel bır ozellık daha var forumda konusu var 3g ye uye oluyorsun mobil için ucretı 8tl ceptelfonunu usb yle bılgısayara bağlıyon ağ bağlantılarını ayarladın mı bılgsayarda sana sınırsız ınternet 100 kb de kadar download hızı var mıs ahhhh turkcell yaktın beni

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir hattımı aveaya taşımıştım ve hat taşıdığımda aylar boyunca resmen bedava konuşma delisi yapmıştı.
Şu an sabah5-akşam17 paketi var ve yetiyor.
Aran kazan konusundaki Anadolu deyimiyle "gede"liklerine şaşırdım.
Kamuya özel E-71 kampanyaları dikkat çekmişti aslında.
Çok aranıyorsanız 50 kuruşa kıyın. Yoksa zırnık koklatmayın. Zaten yeterince allem kullem yapıp kazıklıyorlar :)

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
vodofonda cok guzel bır ozellık daha var forumda konusu var 3g ye uye oluyorsun mobil için ucretı 8tl ceptelfonunu usb yle bılgısayara bağlıyon ağ bağlantılarını ayarladın mı bılgsayarda sana sınırsız ınternet 100 kb de kadar download hızı var mıs ahhhh turkcell yaktın beni

sırf bunun için yazın vodafone'a taşıyorum :D sonra turkcell tabi..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Artık Vodafone'luyum... Bugün geçiş işlemim tamamlandı :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
bende yazmıyım diyordum ama avea baskasının faturasını bana yollamış antalyadan bir bayanın faturası :S
Faturala basma ve dağıtma işini başka şirketler yapıyor.

Sorun aslında birazda tüketicilerde,çoğu zaman ne aldığımızı bilmiyoruz,oysaki gizli saklı hiçbirşey yok.Satış danışmanı vs.lerin sözlerinden çok kağıt üzerinde görmek lazım şartları,yada girip sitesine bir göz atmak lazım.Söz uçar yazı kalır.
Tabi ücretsiz başlatıp ücretliye çevirdilerse bilemeyeceğim..Buna da itiraz yolu açık olur..

AranKazan'dan faydalanmak için bir kez kayıt olmak yeterlidir. Her ay tekrar kayıt olmak gerekmez. Kampanyaya kayıt için gönderilen SMS, 50 kuruş olarak ücretlendirilecektir.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/arankazan.shtml?pagemenu=bkampanya.arankazan

Teee Aria iken AranBatarya olarak başlamıştı. Sanırım ismi Avea olunca AranKazan olarak değişmişti. Hediye oranı değişse de ücretli olanını hatırlamıyorum amaTL'ye geçişten sonra ücretli oldu ve zaten bana da bununla ilgili mesaj gelmişti. Kötü oldu açıkçası.

---------- saat 09:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:24 eklenmişti ----------

Artık Vodafone'luyum... Bugün geçiş işlemim tamamlandı :D

Hayırlı olsun. Zamanla Vodafone ile görüşlerini de paylaşırsan seviniriz.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Avea'nın Genç Avea tarifesi beni tutuyor ve bir de rehberimde Avealıların yoğunluğundan dolayı rezillikleri çok başta kapsama alanı, Vodafone beni çekiyor :D

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
avea hic bir yerde dogru dürüst cekmiyor kampanyalarıda berbat en iyisi vodafone

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Avea şu sıralar kötü bir süreç yaşıyor sanırım sürekli indirimler yapıyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
11 yıldır sadece TURKCELL .:D

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Turkcell'den başkası yalan...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
vodafone bu işi iyi yapıyor 13 yıllık Türkcell kullanıcısıydım ve terk ettim Türkcell i ilk defa 20 tl ye bu kadar çok konuşulduğunu gördüm vodafone un hediye ettiği dk larda cabası Türkcell in suyu çoktan kaynadı

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Turkcelliyim vodafone gevur şirketi hayatta geçmem:)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
zaten kuruşa geçtikten beridir yüklediğim liraların haddi hesabı yok ben ne kadar çok yüklesem o kadar çabuk bitiyor bundan sadece bende şikayetçi değilim tüm ailem avealıyız ama artık hattımızı değiştirmeyi düşünüyoruz nasıl olsa artık numarada değişmiyor

samedo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aran kazan ama onada kota koymuşlar ayda sadece 6 defa hediye dakika kazanabiliyorsun yani oda 30 dakika tabi hat değiştirirken bunu söylemiyorlar benim başıma geldi defalarca mail attım şikayet ettim ama sonuç aynı.Bu adamlarda tüketicinin cebindeki son kuruşuda nasıl alabilirim zihniyeti değişmedikçe ve bizde akıllanmadıkça bu devran böle sürer herkese hayırlı günler.

hatice-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sanırım yine en iyisi vodafone. hepsinin varmı bi çıkıntılığı ama ne yapacağımız şaşırdık.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Vodafone'a geçmekle çok iyi yaptığımı anladım. Arıyorum arıyorum bitmiyor yahu bu kontörler :) Bu arada tek kötü tarafı Avea'nın 3g'si her yerde çekerken Vodafone'unki hiç bir yerde çekmiyor