Avea'nın Buna Hakkı Var Mı?

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim avea faturalı hattım var ve tahahütlü idi ve bu ayın 22 bittiyor yani bitti 19 luk tarife kullanıyorum mart ayı faturam 29 milyon gelecek ve ben hattımı vodafone taşıyacağım taşımak istediğim gün bu ayın 24 ve çok çok 6-7 gün kullanmış olacağım ben şunu sormak istiyorum avea bende 6 günde kullansam 30 günde kullansam 29 milyon alacağını söylüyor ben ise alamazsın kullandığım gün kadar alabilirsin diyorum.. avea nın böyle bir hakkı var mı benim bildiğim yok bu yüzden dolay ben avea yı martın 16 kadar falan kullanmak istemiyorum şunuda ekleme istiyorum sözleşmeyide okudum ancak kullandığım gün kadar ödermişim sözleşmedeki o maddeyide paylaşmak istiyorum...

6.4 AVEA, aboneliği herhangi bir nedenle fesih ederse; ABONE yasalarda
yazılı bilcümle vergileri ve o zamana kadar ki kullanım ücretlerini ve
varsa diğer borçlarını belirtilen süre içinde ödemekle yükümlüdür....

şimdi ben bu ayın 24 taşırsam avea benden 29 milyon alabilir mi böyle bir hakkı var mı?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
taahhüt bitince sıkıntı olmaz ama taahhüt bittiği zaman otomatik uzatılmamasına dikkat et, çağrı merkezi ilede mutlaka görüş sor bunu.

nelly2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bu olay cümleyi nasıl yorumladığınla alakalı.
cümlede şöyle diyo ''zamana kadar ki kullanım ücretlerini ve varsa diğer borçlarını''
yani sen hesap kesim tarihinden sonra hattını iptal ettirmek istersen o ayki tarife paket fiyatını + diğer ücretler (varsa mobil ödeme, katma değerli servisler, tgm ücretleri gibi) bunları ödersin eğer hesap kesim tarihinden önce iptal ettirmek istersen kendini yenileyen bir paket olmamalı.
özet: ödersin

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
taahüt otomatik tekrarlamıyacak çünkü bir kaç kez müsteri hizmetleri ile görüştüm... şimdi ödersin diyosun ama sözleşmede böyle bir madde yok sözleşmeyi inceledim peki tüketici haklarına baş vursam bir sonuç alabilirmiyim.. birde hattını taşıyan bir kaç arkadaşım var onlara kullandığı gün kadar geldi yani öyle 29 39 falan ödemediler...

kadiraybar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sözleşme içerisinde eğer döneme ilk defa giriş yaparsanız kulanacağınız kadar dakika ve ücretlenme verilmekte. fakat siz yeni döneme giriş yaptığınızda size dakikalarınızın tamamı yüklendiği için hak talep edemiyorsunuz. ister kullanın ister kullanmayın...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kullandıgın tarifeyle alakalı standart bır tarıfen varsa ona gore fatura gelır,herhangı bır tarıfen yoksa konustugun kadar odersın

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Başlık açarken kurumlara hakaret sayılabilecek kelimelerden kaçınalım. Başlık düzenlendi.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu bütün operatörlerde böyle. tarife ücreti babından yansıtırlar. avea ya has bi durum yok yani ;) ama ödersin..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Paketin gün üzerine değil abonman üzerine kesilir. yani kullanmasanda o ayın abonmanını alır

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aynı durumdan bende turkcell den vodafone ye gecerken muzdarip oldum 3 gun kullandım ve bir aylık fatura bedelini ödedim

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tabikide ödersin.Ayın başında fatursa kesilmiş zaten.