- Reaksiyon puanı
- 515
Merhaba arkadaşlar normalde bir firmayı toplum içinde kötülemem ancak bu avea tabiri caizse işin bo..kunu çıkardı 3 ay önce turkcell den çıkıp aveya geçtim ayın 26 sında aveaya geçtim 27 sinde faturam kesilmiş ve 1 günlük fatura 85,50 tl aradım kayıt oluşturdum ertesi gün arayıp faturanızda bir yanlışlık yok 64 tl sadece gprs kullanımınız var dendi oysaki hemen geçtiğim gün sınırsız internet yapmıştım neyse bana bir yanlışlık yok diyince ellerim titredi telefondaki bayana biraz sert konuştum ondan sonra beni yetkiliye bağlayın dediğimde beyfendi konuşmanızı benimle gerçekleştiriniz dedi bende biraz iteledim yetkiliye bağla diye bu sefer başkasına bağladı bağladığıda yetkili deil aynı görevi yapan basit bir operatör neyse bu bayanda kayıt açtı ertesi gün aradılar özür dilediler 85,50 tl yerine 5 tl ödeyin dediler ben bu 5 tl yide kullanmamıştım ama lanet olsun dedim ödedim.
Şimdi başka olaya geçiyorum 2 hafta önce avea aradı 4-5 kez aveada kalma sözü yani taahhüt verin indirim yapalım bende taahhüt vermedim tabiki sonra bikere daha aradılar meşguldum telefona bakamadım ondan sonra bir mesaj geldi 1 yıl boyunca aylık %25 sabit ücret indiriminiz hattınıza tanımlanmıştır diye demekki meşgulken arayan operator ben telefonu açmayınca tahhüt verdim kanısına vardı
neyse mesajı görünce aveayı aradım yokladım tahhüt varmı diye kadın birde dediki 12 ay tahhüt verilmiş hemen iptal edilsin dedim kayıt oluşturdu bakalım yarın öğrenicez durumu yani ben mesajı görmesem aveayı aramasam 12 ay o indirimden faydalanıcaz başka bir operatöre geçtiğimiz zamanda avea bize parayı kitlicekti iyiki erken aradım arkadaşlar dikkatli olun aveadan hemen bu ay çıkacağım birdaha girersemde büyük konuşuyorum namerdim.
NOT= Başka bir yerdede görmüştüm aveadan gelen telefonlara bakmayınca müşteriyle görüşüldü onay alındı felan diye giriyolarmış kayıdı işte avea böyle bir şirket ne şirketmi dedim ben pardon bunlar tefeciden üçkağıtçıdan daha berbat...
Neyse zamanınızı aldım okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin...
Şimdi başka olaya geçiyorum 2 hafta önce avea aradı 4-5 kez aveada kalma sözü yani taahhüt verin indirim yapalım bende taahhüt vermedim tabiki sonra bikere daha aradılar meşguldum telefona bakamadım ondan sonra bir mesaj geldi 1 yıl boyunca aylık %25 sabit ücret indiriminiz hattınıza tanımlanmıştır diye demekki meşgulken arayan operator ben telefonu açmayınca tahhüt verdim kanısına vardı
![clap.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fforumsdn.origin1.sadececdn.com%2Fimages%2Fsmilies%2F2%2Fclap.gif&hash=4cd4389839be804d58f7f85e7aa7082e)
NOT= Başka bir yerdede görmüştüm aveadan gelen telefonlara bakmayınca müşteriyle görüşüldü onay alındı felan diye giriyolarmış kayıdı işte avea böyle bir şirket ne şirketmi dedim ben pardon bunlar tefeciden üçkağıtçıdan daha berbat...
Neyse zamanınızı aldım okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin...