Avea'dan Uzak Durun!

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Merhaba arkadaşlar normalde bir firmayı toplum içinde kötülemem ancak bu avea tabiri caizse işin bo..kunu çıkardı 3 ay önce turkcell den çıkıp aveya geçtim ayın 26 sında aveaya geçtim 27 sinde faturam kesilmiş ve 1 günlük fatura 85,50 tl aradım kayıt oluşturdum ertesi gün arayıp faturanızda bir yanlışlık yok 64 tl sadece gprs kullanımınız var dendi oysaki hemen geçtiğim gün sınırsız internet yapmıştım neyse bana bir yanlışlık yok diyince ellerim titredi telefondaki bayana biraz sert konuştum ondan sonra beni yetkiliye bağlayın dediğimde beyfendi konuşmanızı benimle gerçekleştiriniz dedi bende biraz iteledim yetkiliye bağla diye bu sefer başkasına bağladı bağladığıda yetkili deil aynı görevi yapan basit bir operatör neyse bu bayanda kayıt açtı ertesi gün aradılar özür dilediler 85,50 tl yerine 5 tl ödeyin dediler ben bu 5 tl yide kullanmamıştım ama lanet olsun dedim ödedim.

Şimdi başka olaya geçiyorum 2 hafta önce avea aradı 4-5 kez aveada kalma sözü yani taahhüt verin indirim yapalım bende taahhüt vermedim tabiki sonra bikere daha aradılar meşguldum telefona bakamadım ondan sonra bir mesaj geldi 1 yıl boyunca aylık %25 sabit ücret indiriminiz hattınıza tanımlanmıştır diye demekki meşgulken arayan operator ben telefonu açmayınca tahhüt verdim kanısına vardı
clap.gif
neyse mesajı görünce aveayı aradım yokladım tahhüt varmı diye kadın birde dediki 12 ay tahhüt verilmiş hemen iptal edilsin dedim kayıt oluşturdu bakalım yarın öğrenicez durumu yani ben mesajı görmesem aveayı aramasam 12 ay o indirimden faydalanıcaz başka bir operatöre geçtiğimiz zamanda avea bize parayı kitlicekti iyiki erken aradım arkadaşlar dikkatli olun aveadan hemen bu ay çıkacağım birdaha girersemde büyük konuşuyorum namerdim.

NOT= Başka bir yerdede görmüştüm aveadan gelen telefonlara bakmayınca müşteriyle görüşüldü onay alındı felan diye giriyolarmış kayıdı işte avea böyle bir şirket ne şirketmi dedim ben pardon bunlar tefeciden üçkağıtçıdan daha berbat...

Neyse zamanınızı aldım okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yazdıgın yazıyı kendin okuyabiliyormusun?

Çok karışık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada 92,99 lira fatura çıkardılar 5 10 kez itiraz ettim 38,31 liraya düşürdüler. eskiden öyle değildi bu alçaklar.

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
azimle okumaya çalıştım ama el sallayan smile bile gelemedim daha :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Merhaba arkadaşlar normalde bir firmayı toplum içinde kötülemem ancak bu avea tabiri caizse işin bo..kunu çıkardı 3 ay önce turkcell den çıkıp aveya geçtim ayın 26 sında aveaya geçtim 27 sinde faturam kesilmiş ve 1 günlük fatura 85,50 tl aradım kayıt oluşturdum ertesi gün arayıp faturanızda bir yanlışlık yok 64 tl sadece gprs kullanımınız var dendi oysaki hemen geçtiğim gün sınırsız internet yapmıştım neyse bana bir yanlışlık yok diyince ellerim titredi telefondaki bayana biraz sert konuştum ondan sonra beni yetkiliye bağlayın dediğimde beyfendi konuşmanızı benimle gerçekleştiriniz dedi bende biraz iteledim yetkiliye bağla diye bu sefer başkasına bağladı bağladığıda yetkili deil aynı görevi yapan basit bir operatör neyse bu bayanda kayıt açtı ertesi gün aradılar özür dilediler 85,50 tl yerine 5 tl ödeyin dediler ben bu 5 tl yide kullanmamıştım ama lanet olsun dedim ödedim.

Şimdi başka olaya geçiyorum 2 hafta önce avea aradı 4-5 kez aveada kalma sözü yani taahhüt verin indirim yapalım bende taahhüt vermedim tabiki sonra bikere daha aradılar meşguldum telefona bakamadım ondan sonra bir mesaj geldi 1 yıl boyunca aylık %25 sabit ücret indiriminiz hattınıza tanımlanmıştır diye demekki meşgulken arayan operator ben telefonu açmayınca tahhüt verdim kanısına vardı
:clap: neyse mesajı görünce aveayı aradım yokladım tahhüt varmı diye kadın birde dediki 12 ay tahhüt verilmiş hemen iptal edilsin dedim kayıt oluşturdu bakalım yarın öğrenicez durumu yani ben mesajı görmesem aveayı aramasam 12 ay o indirimden faydalanıcaz başka bir operatöre geçtiğimiz zamanda avea bize parayı kitlicekti iyiki erken aradım arkadaşlar dikkatli olun aveadan hemen bu ay çıkacağım birdaha girersemde büyük konuşuyorum namerdim.

NOT= Başka bir yerdede görmüştüm aveadan gelen telefonlara bakmayınca müşteriyle görüşüldü onay alındı felan diye giriyolarmış kayıdı işte avea böyle bir şirket ne şirketmi dedim ben pardon bunlar tefeciden üçkağıtçıdan daha berbat...

Neyse zamanınızı aldım okuyan arkadaşlar hakkını helal etsin...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu ülkede faturali hat =Adam soymaca .

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
şikayetvar.com'a yazın, daha hızlı sonuç alırsınız...

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben faturalı hat kullanmıyorum,ama 2 gün önce sadece wapgaranti.coma girmeye çalıştım ''hattım avea'' daha önce bedavaydı banka sitelerine giriş,her neyse sadece bağlanmak istedım sayfayı açmadıgı halde 3.20 lira kesilmiş.Allah'tan başka bakiyem yoktu lanet ettim faturalı hattı asla kullanmam,bunlarda bankaların yaptığı gibi insanları soyuyorlar yazık.

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea aslen iyi firmadır, faturalı faturasız farketmez; ama bazen şark kurnazlığı peşinde koşuyorlar. Arayıp bayağı sert yapmanız gerekiyor, o da yetmezse o CEO denilen arkadaşın e-mail adresi vardı sitesinde bir mail yazıyorsunuz bakın nasıl iade ediyorlar o ücretleri. ;) Sertten anlayan bir marka, ama siz garantici davranırsanız diğer markalardan daha karlı çıkabilirsiniz. Şu an Heryöne 500dk + Heryöne 5000sms + Sınırsız İnternet pakete 25 Tl ödüyorum. Allah(cc) diğer soygunculara muhtaç etmesin.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Yani bende avealıyım ama faturasız kullanıyorum paketim var ekstra kesilen tek ücret telsiz konuşma vergisi gibi bişey 42 , 43 krş gibi bişey gidiyor ama yinede sana kolay gelsin hocam türkiyedeki operatörler böyle yapacak birşey yok:(

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende avea akıllı kamu kullanıyorum, bol bol konuşup internete giriyorum. bir kaç kez paketi aşmışım. paket ücretim 42 tl aşdığım aylarda da 49tl filan geldi.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bende geçtim avea ya ama faturasız..

kocaman29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah ah bu ilk olayin aynisi bana turkcell yapmislardi bana neler cektirmislerdi ama iyi bir mucadele sonucu hakkimi almistim..operator degilmi hepsi ayni

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
buna benzer olaylar malesef bütün operatörlerde var :) bende avea kullanıyorum 500dk+2bin sms+2gb sınırsız net = 33,5 tl (vergilerle). her ay sabit ücret geliyor bi sıkıntı yaşamadım :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Geçenlerde bi arkadaşım Gürcistan a gitti. Anlatıyor. Aveadan mesaj geldi:"yurt dışındasınız aramalarınız buna göre ücretlendirilecek. Aramayı siz yaparsanız dk sı 6 tl, Türkiye den aranırsanız arayan kişi için dk sı 2 tl, 1 mb internet 25 tl." Ve diyor arkadaşım; ordaki hatla burayı aramanın dk sı 40 kuruş, mesaj 5 kuruş, telden nete girmek bedava.

ALLAH BELASINI VERSİN DİYORUM BU SOYGUNCU ÜÇ NOKTASI BOL OLASICALARIN!!!!!

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bimcell 250 dk her yöne kullanıyorum ek olarak sms paketi artıyor bile

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende aveadan kazık yiyip vodafone'a geçenlerdenim
Vodafone her yöne 500 (500 dk konuşma-500 sms-500mb internet) kullanıyorum 35 TL fatura ödüyorum çok memnunum.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Avea=Turkcell sahipleri aynı :) bırakında adam kazansın :P :P :D :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
az fazla ode ama Turkcell den şaşma aga !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunlar kendilerine bağladilar hortumu kendilerine bağladilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Vodafone ve Turkcell'de aynı şeyi yapıyor. Hepsinin ortak noktası "Faturalı" olması. Çünkü si paket v.s alırken ekstra vergi ve bindirimleri söylemiyorlar. Özelikkle faturalıda kdv, ötv vs. normalin üstünde alıryolar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende avea kullanma kurbanı oldum. vın kullanıyorum şikayetlerimle ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda 68 dakika tlfda bekletiliyorum ruh sağlığımı bozuyolar. onlardan beni şikayetimin çözümü ile ilgili aramalarını istediğimde ise onlar beni aramak yerine bana çağrı atıyolar :) sonrada aradık ulaşamadı diye msj gönderiyolar. aveadan uzak durun hakkaten dolandırıcı bunlar..Ad:
Numara: AVEA
İçerik:
BASVURUNUZLA ILGILI BILGI VERMEK ICIN IRTIBAT NUMARALARINIZDAN SIZE ULASILAMAMISTIR. DETAYLI BILGI ICIN AVEA 500 YA DA 4441500'U ARAYABILIRSINIZ.
Zaman: 16.4.2014 12:53:06

tufanoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sçzde ayda 39 tl olması lazımdı her ay 47 tl geliyor anlamadım heryerden vuruyorlar

Teoman TEO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Faturalı hat her zaman problemdir almayın almayın almayın almayın.
BU KADAR......................... !

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Benim başıma da faturasız olmamdan kaynaklansa gerek, bi internet sitesine girdim sadece bir tanesine 30 tlye yakın param gitti faturalı olsam haberim olmaz.. Avea iyi değil.