- Reaksiyon puanı
- 16,127
turkcell seni memnun eder merak etme en hizli 3G turkcell'in yakinda en hizli 4G LTE'de turkcell'in oldugu ortaya cikacak.
turkcell'den şaşma ama biraz pahalıdır. fiyat/performans açısından en iyisi vodafon. ben geçtiğime pişmanım, vodafona geri döneceğim.
Arkadaşlar Avea kullanıyorum 7-8 aydır. İnternet konuşma vs olarak Turkcell in yanına yaklaşamaz.
He ama kullanılabilir yanı ne ucuz olması.
Her yöne 1000 dk + 4Gb internet 29 TL paketini kullanıyorum. Sadece ucuz olduğu için kullanıyorum. İnternet iyi ama tabiki tam performanslı değil.
Ama eğer geliriniz çok iyi değil ise ucuz olması sebebi ile tercihimdir.
500 dk heryöne,5000 sms her yöne,1 gb internet 25 tlTurkcell de artık o kadar pahalı değil.Aşırı konuşmuyorsanız benim gibi
250 heryöne 250 turkcelliyle 1000 sms 1 gb 30 tl.
vodafone bile mevcut müşterilerine vermiyor bunu.
mevcut müşteri dedim.500 dk heryöne,5000 sms her yöne,1 gb internet 25 tl
Arkadaşlar Avea kullanıyorum 7-8 aydır. İnternet konuşma vs olarak Turkcell in yanına yaklaşamaz.
He ama kullanılabilir yanı ne ucuz olması.
Her yöne 1000 dk + 4Gb internet 29 TL paketini kullanıyorum. Sadece ucuz olduğu için kullanıyorum. İnternet iyi ama tabiki tam performanslı değil.
Ama eğer geliriniz çok iyi değil ise ucuz olması sebebi ile tercihimdir.
Bu yorumlardan sonra bende avea'ya geçeceğim muhtemelen
Yaşadığın şehre göre değişir. Benim için beş para etmez. En geç 5 güne kurtuluyorum şükür aveadan.
Size katılıyorum bende Avea kullanıyordum evimde hiç çekmiyor ama başka bi yerde gayet iyiydi. Evimde çekmediği için bana göre kötü bi firma bende Vodafone'a geçtim kurtuldumYaşadığın şehre göre değişir. Benim için beş para etmez. En geç 5 güne kurtuluyorum şükür aveadan.